:

:

:

MEM Hizmet Binası Taşındı

Müdür Mehmet Kalaycı, 'Tüm Birimler Rahat Şekilde Çalışma İmkanına Kavuştu'
Tarih: 21 Eylül 2016 Çarşamba 11:09
MEM Hizmet Binası Taşındı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binası yeni yerine taşınarak, hizmetine buradan devam edecek.

 

MEM hizmet binası Tarsus'un Şehit Mustafa Mahallesi 3522 sokak üzerinde bulunan ve OHAL kapsamında Koza A.Ş.'den Milli Emlak'a geçen eski dershane binasına taşındı.

 

Tarsus Hükümet Konağı içerisinde 27 yıldan bu yana hizmet veren ve yer darlığı nedeniyle sıkıntı yaşayan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları, 8 katlı yeni hizmet binasında, tüm birimlerin rahat şekilde çalışma imkanına kavuştu. 

 

FETÖ operasyonları kapsamında kapatılan dershane tarafından kullanılan binanın devlete geçmesinin ardından kolları sıvadıklarını kaydeden Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı, yaptıkları girişimler neticesinde; Valilik ve Ankara'nın oluruyla söz konusu binanın Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü hizmetine verildiğini belirtti.

 

Tüm şube müdürlerinin ayrı katlarda, bağlı bulunan birimlerle birlikte hizmet vereceğini söyleyen Kalaycı, “Binamızda memurlarımızın da rahat çalışmaları adına çalışmalar yaptık.

 

Öğretmenevi öğlen yemeklerini burada sunacak. Yani memurlarımızın Öğretmenevi'ne gitmelerine gerek kalmayacak. Önümüzdeki günlerde binamız içinde bir de toplantı salonunu hizmete açmayı hedefliyoruz” dedi.

 

Bu haber toplam 1181 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 3