:

:

:

Mehmet Oksal ve Emrah Oksal, CHP’den İstifa Ettiler

Cumhur İttifakını Destekleme Sözü Verdiler
Tarih: 25 Mart 2019 Pazartesi 13:45
Mehmet Oksal ve Emrah Oksal, CHP’den İstifa Ettiler
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Cumhuriyet Halk Partisi Eski Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Oksal ve 2009-2014 yılları arasında Mersin’de İl Genel Meclis üyeliği yapan Emrah Oksal ve ailesi, Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinden istifa ettiklerini açıkladılar.
Yıldırımlar Park Düğün Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Tarsus Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Şevket Can, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, MHP İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur ve bazı mahalle muhtarları ve partililer katıldı.
 Emrah Oksal, AK Parti ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur ittifakını destekleyeceğini söyleyerek,
 yaklaşık 17 yıl CHP Tarsus İlçe Başkanlığı görevini yapan babası Mehmet Oksal, annesi, eşi ve yakın çalışma arkadaşları da CHP’den istifa ettiklerini kamuoyuna duyurup, Tarsus’ta Cumhur ittifakı adayı Şevket Can’ı, Büyükşehir’de ise Hamit Tuna’yı destekleyeceklerini söyledi.

 Oksal, “2014 yılında bana verilen sözlerin hiç biri yerine gelmedi. Dalga geçer gibi yedeğin 15. Sırasında Belediye Meclis Üyeliğine Aday gösterildim. Buna rağmen sesimizi çıkartmadık. Onurumuzda Cumhuriyet Halk Partisine oyumuzu verdik. Bu dönem aynı sözlerin verilip, yerine getirilmemesinden dolayı istifa etmiş bulunuyoruz.

İstedikleri kadar konuşsunlar, şimdi mi Emrah Oksal aklınıza geldi. Emrah Oksal’dan bahsediyorlarsa ciddi anlamda korkuyorlar.

Biz hizmet adamıyız, nerede hizmet yapacaksak isek orada olmaktan onur ve gurur duyarız. Bu onur mücadelemiz ve davamızda yıllardır emek verdiğimiz dostlarım arkadaşlarımız Cumhuriyet Halk Partisinden istifa ediyoruz. Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna ve Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’a, destek olacağımızın sözünü veriyoruz” dedi.

Milliyetçi Haraket Partisi Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Oksal ailesinin ve bazı partililerinin doğru karar verdiğini söyledi.

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek ve Tarsus Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Şevket Can, Mehmet Oksal ve Emrah Oksal’ın yanı sıra ailesinin Cumhur İttifakına verdiği destekten dolayı kendilerine teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 660 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2