:

:

:

Medicalpark’a 2 Yeni Hekim Geldi

Tarsus’ta faaliyet gösteren Medical Park Tarsus Hastanesi’nin kadrosu, beyin cerrahı ve immünoloji uzmanı iki hekimin göreve başlamasıyla daha da güçlendi.
Tarih: 10 Eylül 2018 Pazartesi 09:49
Medicalpark’a 2 Yeni Hekim Geldi
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Erdal Yayla ve Çocuk İmmünolojisi ve Alerji Hastalıkları Uzmanı Dr. Murat Çapanoğlu, Medical Park Tarsus Hastanesi’nde göreve başladı.

Genel Müdür Op. Dr. Öğretim Üyesi  Zeynel Canoğulları, Tarsus’un ihtiyaç duyduğu alanlarda hekim kadrosunu geliştirmeye çalıştıklarını belirterek, özellikle çocuk immünolojisi ve alerji hastalıkları konusunda ilçe halkından uzun süredir talep geldiğini vurguladı.           

Op. Dr. Öğr. Üy. Canoğulları, “Önümüzdeki günlerde kadromuza başka yeni hekimler de katılacak” diye konuştu.

OP. DR. YAYLA’NIN İLGİ ALANLARI

Genel Müdür Op. Dr. Öğr. Üy. Zeynel Canoğulları’nın verdiği bilgiye göre, hastanede hasta kabulüne ve ameliyatlara başlayan Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Erdal Yayla, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1998 yılında mezun oldu. Uzmanlık eğitimini, aynı kurumda 2006 yılında tamamladı.

Op. Dr. Erdal Yayla’nın tıbbi ilgi alanları arasında spinal cerrahi, pediatrik beyin cerrahisi, beyin tümörleri, beyin kanamaları, bel fıtığı, boyun fıtığı, algoloji (iğne)  uygulamaları, anevrizma uygulamaları, hidrosafari ve perifebrik sinir kesileri bulunuyor.

UZM. DR. ÇAPANOĞLU’NUN İLGİ ALANLARI

Çocuk İmmünolojisi ve Alerji Hastalıkları Uzmanı Dr. Murat Çapanoğlu ise Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2007 yılında mezun oldu. Ankara Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hematoloji, Onkoloji Eğitim Araştırma Hastanesi’nde 2016 yılında uzmanlık eğitimini tamamladı.

Uzm. Dr. Çapanoğlu’nun tıbbi ilgi alanları şunlar: Hışıltılı çocuk, astım, kronik öksürük, alerjik nezle, ilaç alerjileri, besin alerjileri, atopik dermatit – egzema, kontakt dermatit, gastrointestinal sistem alerjileri, herediter anjioodem, anafilaksi, alerji aşı tedavileri (immünoterapi), immün yetmezlikler tanı ve tedavisi.

Bu haber toplam 882 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 3