:

:

:

Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin, “Tarsuslulara En Kaliteli Sağlık Hizmetini Vermeye Devam Ediyoruz”

Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin, Tarsuslulara en kaliteli sağlık hizmetini sunmaya devam ettiklerini ve gelecek yıl hizmete girmesi planlanan ‘Medical Park Mersin Hastanesi’ ile bölgenin sağlık sektöründe çok daha iyi noktaya ulaşacağını belirtti.
Tarih: 17 Ekim 2017 Salı 10:01
Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin, “Tarsuslulara En Kaliteli Sağlık Hizmetini Vermeye Devam Ediyoruz”
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus ve Mersin’de hastane olmasının bölgeye katacağı sinerji ile daha çok büyüceklerini gazetemize açıklayan Genel Müdür Ahmet Egin, bünyelerinde 11’i profesör, doçent ve yardımcı doçent olmak üzere 43 doktor ile 1 diş hekimi, 1 psikolog ve 2 diyetisyenin görev yaptığını kaydetti.

Egin, “Bölgemizdeki en büyük özel hastaneyiz. Tarsus’ta diğer kurumlarda bulunmayan bazı branşlarda hizmet veriyoruz. Bazı hizmetlerimiz bölgemizde sadece üniversite hastanelerinde var. Sunduğumuz olanaklarla Tarsus ve bölge halkının sağlık ihtiyacını karşılıyoruz.

Hastanede girişimsel radyoloji, skolyoz tedavisi, koltuk altından by-pass, ERCP, mide küçültme, ses teli inceltme-kalınlaştırma gibi özellikli işlem ve tedavileri gerçekleştiriliyor. Kardiyoloji, Kalp ve Damar Cerrahisi, Onkoloji, Endokrinoloji ve Nefroloji gibi branşlarımız sayesinde, Tarsuslular tedavi için başka şehirlere gitmek zorunda kalmıyor. Böylece hem başka bir şehre tedaviye gitmenin yorgunluğundan kurtuluyorlar, hem de konaklama sorunu yaşamıyorlar. Bu yönümüzle Tarsusluların hayatına önemli bir konfor sunuyoruz” dedi.

Bu haber toplam 1072 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1