:

:

:

KAZANMAKTAN BAŞKA ÇARE YOK

LİGDE AYLAR SONRA KAZANAN TARSUS İDMANYURDU, BUGÜN PAYAS’I SAHASINDA YENERSE PLAY-OFF YARIŞINDA İDDİALI BİR KONUMA GEÇECEK
Tarih: 29 Mart 2017 Çarşamba 10:29
KAZANMAKTAN BAŞKA ÇARE YOK
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Sezonun ikinci yarısındaki ilk galibiyetini Sultanbeyli  Deplasmanında kazanarak elde eden Tarsus İdmanyurdu için bu deplasmandan gelen galibiyetin bir öneminin olması adına bugün sahasında karşılaşacağı Payasspor’u yenmesi gerekiyor.

Kendi sahasında 5 maçtır kazanamayan Tarsus İdmanyurdu bu beş maçlık yenilgi serisine son verip, play-off için iddialı bir konuma geçmeyi hedefliyor.

GALİBİYET PLAY-OFF YARIŞINI KIZIŞTIRIR

Tarsus İdmanyurdu 10 hafta üst üste maç kazanamamasına karşın, rakiplerinin de istikrarsız sonuçlar alması neticesinde play-off yarışında kaldı. Temsilcimiz için asıl yarış şimdi başlayacak.

 Bayrampaşa, Düzyurt ve Elaziz ile play – off’a kalacak son takım olmak için yarışan temsilcimiz, o açıdan Payas karşılaşmasına büyük önem veriyor.

Grupta her takım her türlü sonucu olmaya müsait durumda. O açıdan alınacak bir galibiyet Tarsus İdmanyurdu’na play-off için önemli bir avantaj getirecektir.

TARSUS İDMANYURDU’NDA YÜZLER GÜLÜYOR

Sultanbeyli deplasmanın da yenik duruma düşmesine karşın maçı çevirmeyi başaran Tarsus İdmanyurdu’nda yüzler gülüyor.

Uzun zamandır maç kazanamayan ve bunun mental ve piskolojik olarak sıkıntısını çok fazla hisseden sarı – lacivertlilerde deplasmanda alınan galibiyet üç puandan çok daha fazla şeyi işaret ediyor.

Bu galibiyetin ardından oyuncuların neşesi yerine gelirken, uzun süredir antrenmanlarda böyle bir ortamın yaşanmadığı da dikkatlerden kaçmıyor.

Tarsus İdmanyurdu Antrenörü Okan Küçük’te takımın havasından oldukça memnun. Sultanbeyli maçı sonrası kısa bir zamanda takımını Payas karşılaşmasına konsantre etmeye çalışan genç teknik adam, kazanan kadroyu bozmadan maça çıkacak gibi.

Üç orta sahalı sisteminden son iki maçta vazgeçmeyen Okan Hoca, bugünkü Payaspor karşılaşmasına da bu şekilde çıkabilir.

 Ancak maçın mutlak kazanılması gereken bir maç olması nedeni ile Alper’in on bire alınabileceği de seçenekler arasında.

Tarsus İdmanyurdu Yönetimi de takımın uzun süredir sergilediği kötü gidişat nedeni ile çok zorda kalmıştı. Bu galibiyet onlar içinde oldukça iyi oldu.

PAYAS DEPLASMANLARDA KAYIP

Tarsus İdmanyurdu’nun bugün karşılaşacağı Hatay temsilcisi Payas takımı deplasmanlarda başarılı sonuçlar alan bir takım değil. Son deplasman galibiyetini ligde kalma mücadelesi veren Bergama karşısında alan mavi – beyazlılar, daha çok kendi sahasında etkili olan takımlardan birisi.

MAÇ SEYİRCİSİZ OYNANACAK

Bu arada bugün saat 15.00’de oynanacak Tarsus İdmanyurdu – Payasspor karşılaşmasına Tarsus İdmanyurdu’nun cezası nedeni ile seyirci alınmayacak.

Son Afjet Afyonspor karşılaşmasında yaşanan saha olayları nedeni ile bir maç seyircisiz oynama cezası alan temsilcimiz cezasını bugün oynayacağı Payaspor karşılaşmasında çekecek.

Bu haber toplam 850 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 26