:

:

:

Kaymakamlık, Muhtarlar İçin Özel Birim ve Whatsapp İhbar Hattı Kurdu

2019 Yılında CİMER’e Başvuru Sayısı Açıklandı
Tarih: 16 Ocak 2020 Perşembe 12:36
Kaymakamlık, Muhtarlar İçin Özel Birim ve Whatsapp İhbar Hattı Kurdu
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Otcu, “Sizin Sorununuz, Bizim Sorunumuzdur”

Tarsus Kaymakamlığınca mahalle muhtarların sorunlarına çözüm bulunması için “Muhtarlık Özel Birimi ve Muhtarlık İhbar Whatsapp’ hattı kuruldu.

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, başkanlığından yılın ilk ‘Muhtarlar Toplantısı’ Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda 70 mahalle muhtarı ve ilgili kurum müdürlerinin katılımı ile yapıldı.

-MUHTARLIK ÖZEL BİRİM VE WHATSAPP İHBAR HATTI KURULDU-

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu’nun göreve başlaması ile birlikte kentte kurumlar arası işleyişin aksamaması yönünde önemli bazı birimler kurulmaya devam ediyor.

Tarsus’a bağlı 170 mahalle muhtarının devlettin tüm birimlerine sıkıntılarını kolayca anlatabilmesi noktasında ‘Muhtarlık Özel Birimi ve Muhtarlık İhbar Whatsapp Hattı’ kurduklarını söyleyen Kaymakam Kadir Sertel Otcu, “Muhtarlarımızın sorunu, bizlerin sorunlarıdır. Vatandaşlarımızın sıkıntılarına ne kadar hızlı çözüm buluyorsunuz, bizler tahmin edemeyeceğiniz kadar mutlu oluyoruz.

Mahallenin, yol, su, elektrik, okul cami, kanalizasyon gibi sorunlarını gerek fotoğraf gerekse video çekerek, 0552 294 24 24 nolu cep telefonuna gönderebilirler. Sıkıntıların giderilmesi için tüm kurum ve kuruluşlarımız seferber olurlar” diye konuştu.

-TARSUS’TA 2019 YILINDA CİMER’E YAPILAN BAŞVURU SAYISI AÇIKLANDI-

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, mahalle muhtarları ile yaptığı toplantıda Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER)’e, 2019 yılında 2 Bin 33 başvuru yapıldığını, 103 ihbar, 891 şikayet, 45 bilgi edinme, 26 görüş öneri, 968 istek gerçekleştirildiğini söyledi.

Tarsus Kaymakamlığının 2019 yılı içerisinde CİMER tarafından gönderilen 150 başvuruya cevap verildiğini ifade eden Kaymakam Kadir Sertel Otcu, “Tarsus Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile ilgili olarak gelen başvuru sayısı 903 olarak ilk sırada yer alıyor. Daha sonra Tarsus Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü sıralarda yer alıyorlar” diye konuştu.

Toplantı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkililerinin çalışmaları hakkında bilgi vermesi ile sona erdi.

Bu haber toplam 468 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2