:

:

:

Kaymakam Yüksel Ünal, İşadamlarından Destek İstedi

“İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası İçin Herkesin Maddi Desteği Şart”
Tarih: 24 Şubat 2017 Cuma 11:28
Kaymakam Yüksel Ünal, İşadamlarından Destek İstedi
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, kentte yapılması düşünülen İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yeni hizmet binasının yapımı için işadamlarından maddi destek istedi.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Şubat Ayı Meclis Toplantısının konuğu olan Kaymakam Yüksel Ünal, kent merkezinde bulunan İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü binasının yetersiz geldiğini ve yeni hizmet binasının yapım işinin Yatırım Programına alındığını söyledi.

-YENİ HİZMET BİNASI İÇİN

İŞADAMLARINDAN DESTEK İSTEDİ-

Tarsus’un 82 Evler mahallesinde 3 Bin 500 metre kare alan içerisine son derece modern bir hizmet binası yapılacağı söyleyen İlçe Kaymakamı Yüksel Ünal, “Yeni hizmet binasının yapımı için 800 Bin TL ödenek ayrıldı.

Ancak istenilen halk desteğinin miktarı ise 1 Milyon TL. Bu paranın karşılanması ile birlikte geriye kalan 2 Milyon TL yine devletimiz ödeyecek.On ay içerisinde el birliği ve dayanışma içerisinde yapılacak çalışma ile belirtilen miktarı tamamlamamız gerekiyor. Tarsus en modern ve çiftçinin hizmetlerini en kaliteli alacağı bir kamu binasına kavuşmasını sağlamış olacağız. İşadamlarımızdan yardımlaşmayı bekliyoruz.” dedi.

-MAKAMLARA ŞEREF KATMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ-

Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, kentte yapılması planlanan 600 Yataklı Devlet Hastanesi ile ilgili çalışmalara yön verildiğini ve yatak sayısının 800 yatağa çıkarıldığını söyledi.

Tarsus Üniversitesi için Bakanlar Kurulundan onay beklendiğini sözlerine ekleyen İlçe Kaymakamı Yüksel Ünal, “Bulunduğumuz makamlara şeref katmak istiyoruz. Bu düşünceden hareketle vatandaşlarımıza hizmetin en kalitelisini sunmak için çalışmaya devam edeceğiz.”dedi.

-VERGİ KAÇIRMAK KULDAN KAÇAR AMA ALLAHTAN KAÇMAZ-

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odasının Şubat Ayı Meclis toplantısındaki konuşmasında vergi kaçırılmaması gerektiğini konusuna vurgu yapan İlçe Kaymakamı Yüksel Ünal, “Vergi kaçırmak bazen kuldan kaçar. Ama unutulmasın ki, kaçırılan vergi asla Allahtan kaçmaz. Allaha hesabını gün gelir mutlaka verir.”diye konuştu.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, Kaymakam Yüksel Ünal’a, Meclis Toplantılarına konuk olduğu için teşekkür ederek, yeni yapılacak olan İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık hizmet binasının yapımı için oda olarak bağış yapamayacaklarını ancak çiftçilerin desteğini isteme konusunda yardımcı olabileceklerini söyledi.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Şubat Ayı Meclis toplantı sonunda ayın en başarılı üç personeli olan  Ticaret Sicil Müdür Yardımcısı Hüseyin Hakan Koç, Yazı Kararlar Evrak Personel Servis Şefi Nurten Ertekin, Muhasebe ve Sanayi Servis Şefi Kadir Uyanık’a altın ve başarı sertifikaları verildi. 

Bu haber toplam 611 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2