:

:

:

Kaymakam Ünal'dan, Anlamlı Ziyaret Duygulandırdı

Ünal, Anneler Gününde şehit Ozan Olgu Köreke’nin Ailesi ile Bir araya Geldi
Tarih: 14 Mayıs 2019 Salı 11:00
Kaymakam Ünal'dan, Anlamlı Ziyaret Duygulandırdı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, şehitlerin geride kalan aileleri ve çocuklarının millet ve devletin en kutsal emanetleri olduğunu kaydetti.

Kaymakamı Yüksel Ünal,   12 Mayıs Anneler Gününde şehit Ozan Olgu Köreke’nin  geride bıraktığı anne ve babasını  ziyaret etti.

Ünal, Hakkari’nin Çukurca İlçesin’in karşısında Irak’ın kuzeyinde sınıra yakın bölgede, Pkk lı teröristler tarafından önceden döşenen el yapımı patlayıcısının askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit olan 27 yaşındaki istihdam üsteğmen Ozan Olgu Köreke’ nin i Yeni Ömerli mahallesinde bulunan baba evini ziyaret ederek Annesi Aydanur Köreke’nin Anneler Gününü kutladı.

Ziyaret sırasında Kaymakamımız Yüksel Ünal’a beraberinde İlçe Garnizon Komutanı Şükrü Uzundağ ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Hüseyin Çelik’te eşlik etti.

Şehidimizin anne ve babası ile sohbet eden Kaymakam Ünal, , “Şehitlerimizin geride kalan aileleri ve çocukları milletimizin ve devletimizin en kutsal emanetleridir. Devlet ve millet olarak şehitlerimizin emanetlerini hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Şehitlerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Bugünlerimizi şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Şehit ailelerimizin sıkıntıları ve sorunları bizim sıkıntımız, bizim sorunlarımızdır. Devletimizin bütün kapıları şehit ailelerimize her zaman açıktır. Bu vesile ile ülkemizin varlığı ve birliği için canını seve seve feda eden aziz şehitlerimizin emaneti olan annelerimiz başta olmak üzere, varlıklarıyla hayatımıza ayrı bir anlam katan, tüm annelerimizin “Anneler Günü”nü kutluyor, sağlıklı, huzurlu ve mutluluk dolu günler diliyorum” dedi. 

Şehit Ozan Olgu Köreke’nin annesinin hal ve hatırını soran Kaymakamımız Yüksel Ünal, aile fertleriyle sohbet ederek herhangi bir taleplerinin olup olmadığını sordu.

Bu haber toplam 338 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2