:

:

:

Kaymakam Otcu, Kurum Müdürlerinden Yerinde Bilgi Almaya Devam Ediyor

“Tarsus’ta Eğitim Çıtasını Daha Yüksek Seviyelere Çıkartacağız”
Tarih: 24 Ekim 2019 Perşembe 10:47
Kaymakam Otcu, Kurum Müdürlerinden Yerinde Bilgi Almaya Devam Ediyor
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus Kaymakamı kadir Sertel Otcu, eğitim ve öğretim başarısını en yüksek seviyeye çıkartmak için tüm eğitim camiasında görev yapan herkesin büyük bir özveri ile çalıştığını söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin’i makamında ziyaret eden İlçe Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, kurum müdürleri görüşerek, bilgiler almaya devam ediyor. -EĞİTİM BİZİM ÖNCELİĞİMİZ-

Tarsus’ta eğitim çıtasını en üst seviyelere çıkarmanın son derece önemli olduğunu ifade eden Kaymakam Kadir Sertel Otcu, “Eğitim camiasında hizmet veren herkesin son derece önemli bir işi başarıyor. Unutulmasın ki, eğitime dokunan her el, geleceği güzelleştiriyor” diye konuştu.

Tarsus’ta okullaşmaya büyük önem verdiklerinin altını çizen Kaymakam Otcu, “Elbette devletimiz okullaşmaya büyük önem vererek, okul binalarını fazlaştırmayı sürdürüyor.

Tarsus’ta yaşayan tüm hayırseverlerimize eğitime destek olmalarını için bekliyoruz. Gelecek güzel günler eğitime yapılan katkılar sayesinde şekillenir” diye konuştu.

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, kentte 78 bin’i aşkın öğrencinin bulunduğunu ve öğretmen, okul idarecileri ile birlikte eğitim ve öğretim yılını başarı ile tamamlayacaklarını söyledi.

Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, Kaymakam Kadir Otcu’'yu makamında müdürlük birimlerince ve müdürlüğe bağlı okullarca yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Yapılan hoş sohbetin ardından iyi dilek ve temennilerle ziyaret sona erdi.

Bu haber toplam 571 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1