:

:

:

Kalaycı ve Ekibi, Mersin Büyükşehir Belediyesini Ziyaret Etti

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı, Özel Büro Proje Birimi ile birlikte Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanı Sinan Bayrakdar’ı makamında ziyaret etti.
Tarih: 19 Mart 2018 Pazartesi 11:01
Kalaycı ve Ekibi, Mersin Büyükşehir Belediyesini Ziyaret Etti
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Ziyarette, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında fikir görüş alış-verişinde bulunuldu.

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalara hakkında bir konuşma yapan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı, İlçemizdeki eğitim alanındaki tüm çalışmalara ortak olduklarını söyleyerek özellikle öğretmenlerin yapılandırmacı eğitim metodlarını daha etkili kullanmalarını sağlamak için bundan sonraki projelerde verilecek destekleri önemsediğini dile getirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı, okul öğretmenlerin birlikte proje yürütmelerin, deneyimlerin paylaşmaların Tarsus için proje anlamında büyük bir hareketlilik katacağını ve önümüzdeki dönemlerde yeni projelerle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün eğitim dünyasında çok farklı yerlere geleceğini ifade etti.

Sinan Bayrakdar, Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen projeler konusunda, yetiştirilen nesile katkısının oldukça faydalı olacağını belirterek,  böyle yararlı projelere ışık tutan tüm öğretmenlere teşekkür etti ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği içerisinde olacaklarını, bundan sonra da imkânları doğrultusunda destek verebileceklerini söyledi.      

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanı Sinan Bayrakdar, ziyaretlerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı ve ekibine teşekkürlerini ileterek, memnuniyetini dile getirdi.

Bu haber toplam 849 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2