:

:

:

Kalaycı, Anaokulu Öğrenci ve Öğretmenleriyle Bir araya Geldi

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı, insan hayatında en kalıcı davranışların 0-6 yaş grubunda olduğunu belirtti.
Tarih: 2 Mart 2018 Cuma 11:13
Kalaycı, Anaokulu Öğrenci ve Öğretmenleriyle Bir araya Geldi
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus Anaokulu’nu ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı, okul sınıflarını gezip öğrencilerle tek tek ilgilenerek öğrencilerle tek tek ilgilendi ve çocukların yaptıkları çalışmaları inceledi.

Öğrencilere çeşitli sorular da soran Kalaycı, onların verdiği cevaplar karşısında kimi zaman şaşkınlığını gizleyemedi.

İnsan hayatında en kalıcı davranışların 0-6 yaş grubunda olduğuna dikkat çeken İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı, İlçemizde okul öncesi okullaşma oranının attırılması için okul öncesi alanlarda alan taramalarının sağlıklı yapılarak oranın yükseltilmesi gerektiğinin ve öğrencilere güzel davranışlar kazandırarak iyi insan olmalarının sağlanmasını istedi.

Kalaycı, son birkaç yıldır Türkiye’de yaşanılan sıkıntıları dile getirerek bunun eğitime olumsuz etkileri de olduğunu, öğretmenler arasında birlik ve beraberliğin çok önemli olduğunu belirterek, gezisi sonucunda değerlendirmeleri ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Minik yavruları yetiştiren öğretmenlere teşekkür eden Kalaycı “Saf ve tertemiz duygular içerisinde olan yavrularımıza ihtiyaç duydukları bilgileri veriyorsunuz, onların yaşam tarzlarının şekillenmesine yardımcı oluyorsunuz. Onların çok iyi bir şekilde yetiştirilmesi konusunda oldukça büyük bir çabanın içerisinde olduğunuzu, minik yavrularımızın gözlerinden okumak mümkün.Bu nedenle sizlere çok teşekkür ediyorum “dedi

Çocuklarla kitap okuma çağrısında bulunan Kalaycı, çocukların anne-babaları ve öğretmenleriyle yaptıkları kitap okuma etkinliklerine katılımlarının ve bu süreçte aralarındaki etkileşimin artırılmasının, öğrenme sürecini olumlu yönde etkilediği tespit edildiğini ifade etti.

Öğretmenlerin görüş ve isteklerini dinleyerek yapılan çalışmalar hakkında okul idaresinden bilgi alan Mehmet Kalaycı, öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra iyi dileklerde bulunarak ziyaretini sonlandırdı.

Bu haber toplam 3542 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 3