:

:

:

Kaba, Teşekkür Etti

AK Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı Zeki Kaba, Aday Adaylığı sürecinde yanında olan herkese teşekkür mesajı gönderdi.
Tarih: 23 Mayıs 2018 Çarşamba 09:43
Kaba, Teşekkür Etti
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Kaba açıklamasında; Memleketime ve milletimize hizmet etmek için çıktığım bu yolda ,AK Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı olarak şahsıma destek veren Başta Eşime, Aileme, can yoldaşı arkadaşlarıma, tüm partililere, ilçe teşkilatlarına, sivil toplum örgütü temsilcilerine, tüm teşkilat mensuplarımıza, delegasyona il ve ilçe başkanlarına ve yöneticilerine genel merkezde ki dostlarımıza bize destek veren tüm vekillerimize, kadın kolları ve gençlik kolları başkanımıza ve yöneticilerine, mahalle başkanlarımıza, sivil toplum kuruluşlarına, medya temsilcilerine üzerimize hakkı olanlara, aday adaylığı kampanyam sürecinde bize destek verem tüm Tarsuslu ve Mersinli hemşerilerime teşekkür eder saygılar sunarım.                  

Ak Parti genel merkez 2004 aday listesini  pek fazla değiştirmeden mersinde devam etme kararı almıştır.

Zeki Kaba olarak AK Partiye çok şey kazandıracağımdan hiç şüphem yoktu. Ak Partiye bu kazandıracağım değeri başka bir seçimde tüm irademle mücadele edip bu kutlu davada bir nefer olacağıma inanıyorum.               

Bu kutsal davaya gönülden bağlı bir kardeşiniz olarak yola çıkarken makamların bir öneminin olmadığını ve asıl olan hizmet olduğunu tekrar ediyorum. Bundan sonra da görevim ne olursa olsun memleketime ve AK Partiye hizmet noktasında elimden ne gelirse tereddütsüz yapacağımı bilmenizi isterim. Aday olarak seçilen arkadaşlarıma başarılar diler.Saygılar Sunarım. Durmak Yok Yola Devam”dedi.

Bu haber toplam 551 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1