:

:

:

Jandarma Komutanlığı Köy Okulu Öğrencilerini Hayvanat Bahçesiyle Tanıştırdı

Tarsus Jandarma Komutanlığı, ilçeye bağlı Sağlıklı köyü ilköğretim okulundaki öğrencileri hayvanat bahçesiyle tanıştırdı.
Tarih: 25 Nisan 2019 Perşembe 08:58
Jandarma Komutanlığı Köy Okulu  Öğrencilerini Hayvanat Bahçesiyle Tanıştırdı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Jandarma Komutanı Binbaşı Burak Demirtaş, Jandarma Komutanlığı bünyesindeki Asayiş, Trafik ve Motorsiklet Tim’indeki görevlilerle birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 99.’ncu kuruluş yıldönümü nedeniyle, Sağlıklı köyü İlköğretim okulu öğrencilerini Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne ait Tarsus’taki Hayvanat Bahçesi’ne götürdü.

İlk kez hayvanat Bahçesini gezip, hayvanat bahçesindeki hayvanları yakından canlı olarak görme olanağı bulan öğrenciler unutulmaz bir gün yaşadılar.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne ait Tarsus’taki Hayvanat Bahçesinde aslan, zürafa, fil, keçi, ördek, pars, at, midilli, şahin, kartal ve ayı gibi hayvanları ilk kez gören çocukların sevincine diyecek yoktu.

 Çocuklara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çifte bayram yaşatan Jandarma komutanlığına teşekkür eden öğrenciler, güzel bir bayram günü geçirmenin mutluluğunu yaşadılar. Öte yandan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramı nedeniyle Tarsus Hayvanat Bahçesine 5 binin üzerinde kişinin giriş yaptığı belirtildi.x

Bu haber toplam 777 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 4