:

:

:

İYİ Parti’den, Gazetemize Ziyaret

Başkan Tekin Çelik, “Çok İyi Bir Yapılanma Süreci ile Çalışmalarımızı Sürdürüyoruz”
Tarih: 16 Mart 2018 Cuma 10:52
İYİ Parti’den, Gazetemize Ziyaret
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

İyi Parti Tarsus İlçe Başkanı Tekin Çelik, çok iyi bir yapılanma süreci ile çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Gazetemizi beraberinde ilçe yöneticileri Ergün Polat, Şimal Mert, Mehmet Kale, Selahattin Giden, Perihan Uğur ve Ayşe Altunordu ile birlikte gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Emre Geçim ile görüşen İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Tekin Çelik, partisinin politikaları direktifleri doğrultusunda halka hizmet ettiklerini belirtti.

Son günlerde ülke gündeminde yer alan şeker fabrikalarının özelleştirilmesine ilişkin görüşlerini gazetemiz ziyareti sırasında açıklayan İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Tekin Çelik, “Maalesef Dünya Sağlık Örgütleri mısır nişastasından üretilen şekerin sağlığını tehdit ettiğini ısrarla vurgularken, karaciğer yağlanması, kanser, obezite ve kısırlığa kadar giden bir çok sonuçlar doğurduğunu belirtmelerine rağmen bu ısrar nedendir. Kısırlık yaptığı bu kadar açıkken genel başkanımız Meral Akşener’in dediği gibi zürriyetimizi mi kesmek istiyorlar. Oysa pancar şekerdir. Pancar küspedir ve hayvancılığın en önemli besleyici yemidir,

Bu özelleştirmelerden de ilk mağdurlar pancar eken çiftçilerimiz ve hayvancılık yapan köylülerimiz olacaktır. Pancar ürettiği tarladan fabrikaya taşıyan kamyoncu esnafımız da işini kaybedecektir.

Vatandaşlarımıza söyleyeceğimiz alacağımız şeker paketlerinin üzerini okumalı, nişasta bazlı olanları almayarak tavrımızı ortaya koymalıyız” dedi.

Başkan Tekin Çelik, partisinin ülkenin dört bir yanında gelecek seçimlerde yerini alacağını ifade ederek, özellikle partisinin iktidarı ile birlikte hukuk ve eğitim alanında çok ciddi değişimlere gideceğine vurgu yaptı.

Bu haber toplam 420 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1