:

:

:

İYİ Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Mimar Esin Erkoç, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

“Esnafın Yanında, Doğaya Saygılı, Yeşili Koruyan Bir Belediye Başkanı Olacağım
Tarih: 11 Şubat 2019 Pazartesi 10:03
İYİ Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Mimar Esin Erkoç, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

İYİ Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Mimar Esin Erkoç, doğaya saygılı, yeşili koruyan bir belediye başkanı olacağını söyledi.

Tarsus’ta seçim kampanyası dahilinde vatandaş ve sivil toplum kuruluş başkan, yönetici ve üyeleri ile görüşmeye devam eden İYİ Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Mimar Esin Erkoç, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Erdoğan Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen  ile Tarsus Ulaşım A.Ş Müdürü Hasan Kaya’yı aynı zamanda şehrimizde faaliyetlerine devam eden Kastamonu Entgre Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek, kentin ekonomik sorunları ve çözüm noktasındaki projeleri hakkında görüştü.

Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Erdoğan Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri ile ilk olarak bir araya gelen İYİ Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Mimar Esin Erkoç, seçilmesi halinde sivil toplum örgütleri ile daima yan yana olacaklarına vurgu yaptı.

Kentin ekonomisinin can damarı olan esnafların mesleği olan mimarlık sebebiyle de ihtiyaç olarak profesyonel manada destek olacağının altını çizen İYİ Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Esin Erkoç, “Biz Tarsus halkı için varız” dedi.

-ŞOFÖRLER ve OTOMOBİLCİLER ODASI ile TARSUS ULAŞIM A.Ş’ye ZİYARET-

İYİ Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Mimar Esin Erkoç, Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen ve Tarsus Ulaşım A.Ş yeni Müdürü … makamlarında ziyaret etti.

Şehir içi yolcu taşımacılığı yapan şoför esnafının eğitimlerini son derece önemsediğinin altını çizerek, kent içi trafiğinin rahatlatılması noktasında bir çok projesinin olduğunu söyledi.

-KASTAMONU ENTGRE İŞLETMESİNE ZİYARET-

İYİ Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Mimar Esin Erkoç, şehrimizde faaliyette olan Kastamonu Entgre Yönetim Kurul Üyeleri ile bir araya gelerek, burada çalışanlar ile öğle yemeğinde buluştu.

Tarsus Belediye Başkanı olarak seçilmesi halinde doğaya saygılı, yeşili koruyan bir başkan olacağına vurgu yapan Erkoç, kentin tüm dinamikleri ile şehri yönetmeye hazır olduğu vurgusunun altını çizdi.

Bu haber toplam 658 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2