:

:

:

İYİ Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Esin Erkoç, “Tarsus’ta Trafik Çilesi Artık İşkenceye Döndü”

İYİ Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Mimar Esin Erkoç, gazetecilerin Tarsus trafiği ile ilgili sorusuna, “Bu konuya son yıllarda çözüm getiremeyenler, Tarsus trafiğini çileye çevirdi” diye cevap verdi.
Tarih: 14 Mart 2019 Perşembe 08:38
İYİ Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Esin Erkoç, “Tarsus’ta Trafik Çilesi Artık İşkenceye Döndü”
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Artan araç sayısına dikkat çeken Esin Erkoç, “Otoparklarımızı çoğaltıp, hem sürücülerimizi hem de Tarsus’umuzu rahatlatacağız, Artık Tarsus’ta araç kullanmanın neredeyse imkânsız hale geldiğini belirtti.                 

Yetersiz olan otoparklarımızı günümüz teknolojisi ile Tarsus’ta hayata geçirmek istiyorum. Bu konuda çalışma arkadaşlarımız trafik konusunda uzman olan firmalar ile istişare yaptılar, elde edilen sonuçlar ışığında bu çalışmanın Tarsus’ta hayata geçmesi için tüm projeyi hazırladılar. Çağdaş ve medeni kentlerde trafiğin önemine dikkat çeken Erkoç, “gerçekten en önemli sorunlarımızdan biri trafik. Bakınız, Tarsus trafiğinden ne yayalar nede araç sürücüsü olan vatandaşlarımız memnun.

Siz bu noktada çalışma yapmazsanız kimsede memnun olmaz. Alternatif trafik güzergahlarımız, zaman kaybına neden olmayacak otopark projelerimiz ile bu sorunu çözeceğiz, Tarsus’u bu çileden kurtaracağız” dedi.

Bu haber toplam 533 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 3