:

:

:

İYİ Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı Güçlü Güney, Gazetemizi Ziyaret Etti

“Türkiye’nin Geleceği Partimizin İktidarı Parlayacak”
Tarih: 18 Mayıs 2018 Cuma 09:00
İYİ Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı Güçlü Güney, Gazetemizi Ziyaret Etti
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

İYİ Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı Güçlü Güney, partisinin ülke genelinde halk arasında umut oluşturduğunu söyledi.

Gazetemizi ziyaret ederek, Yazı İşleri Müdürümüz Emre Geçim ile görüşen İYİ Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı Güçlü Güney, ‘İyiler meydanlara güçlü çıkıyor, Türkiye iyi olacak, Türkiye güçlü olacak’ sloganı ile yola çıktıklarının ifade etti.

Ziyaretleri sırasında vatandaşların İYİ Parti’ye karşı son derece heyecanlı  baktıklarını altını çizen İYİ Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı Güçlü Güney, aday gösterilmesi ve seçilmesi halinde tarım, ticaret ve turizm kenti olan Mersin’de tarım pazarını ve üreticinin gelirini artırmaya yönelik hedefleri olduğunu ve Mersin’e bir tarım teşkilatı kurmak istediğini belirtti.

İYİ Parti Mersin Milletvekili A. Adayı Güçlü Güney, partisinin iktidara gelmesi ile birlikte ülkenin geleceğinin parlak olacağına vurgu yaparak, “Genel Başkanımız Meral Akşener, oldukça güçlü bir lider. Aynı zamanda son derece hayata dair her alanda donanımlı olan Genel Başkanımız sayın Meral Akşener ile birlikte yola çıkmış olmaktan dolayı büyük bir onur ve gurur duyuyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 1726 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2