:

:

:

İYİ BAŞLADIK, GERİSİDE GELSİN

TARSUS İDMANYURDU'NDA SEZONA İYİ BAŞLANGIÇ YAPMANIN SEVİNCİ YAŞANIRKEN, GÖZLER ELAZİZ İLE OYNANACAK İÇ SAHA MAÇINA ÇEVRİLMİŞ DURUMDA
Tarih: 7 Eylül 2016 Çarşamba 10:20
 İYİ BAŞLADIK, GERİSİDE GELSİN
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Bu sezon Mücadele ettiği 3. Lig 3. Grupta sezonun ilk karşılaşmasına Diyarbekir Deplasmanında çıkan ve rakibini güzel futbolla 2-1 yenen sarı - lacivertlilerde gelen bu galibiyet çok büyük moral motivasyon oldu.

 

Lige iyi transferlerle giren rakibi karşısında özellikle maçın ilk yarısında çok iyi bir performans gösteren temsilcimiz Yılmaz Can Taşkıran'ın golleri ile önemli bir galibiyet elde etmiş oldu.

 

ŞİMDİ GÖZLER İLK İÇ SAHA MAÇINDA

 

Diyarbekirspor karşılaşmasından alınan galibiyetin ardından gözler bu sezon şehir stadyumunda oynanacak ilk karşılaşmaya çevrilmiş durumda.Cumartesi günü sahasında Elazizspor ile karşılaşacak olan sarı - lacivertliler, Karamanspor ile deplasmanda oynadığı Türkiye kupası karşılaşmasının hemen ardından ara vermeden Elazizspor karşılaşması hazırlıklarını sürdürdü.

 

Karamanspor ile oynanan Türkiye Kupası karşılaşmasında as oyuncularını dinlendiren ve maça büyük oranda aslarından yoksun çıkan temsilcimiz, kupadan çok ligi düşünüyor.Karamanspor karşısında dinlenen aslar,  Elaziz karşılaşmasında ise yeniden sahada yer alacak.

 

ÜST ÜSTE İKİ İÇ SAHA MAÇI BÜYÜK AVANTAJ

 

Diyarbekispor ile deplasmanda karşılaşan Tarsus İdmanyurdu, önümüzdeki ilk iki karşılaşmasını ise iç sahada oynayacak.Önce Elazizspor'u konuk edecek olan sarı - lacivertliler daha sonra ise yine kendi sahasında Bayrampaşa ile karşı karşıya gelecek.Üst üste iç sahada oynanacak bu iki karşılaşmadan galibiyet ile dönülmesi temsilcimiz için çok büyük avantaj olmuş olacak.

 

TARAFTAR TAKIMDAN UMUTLU

 

Tarsus İdmanyurdu Taraftarları özellikle Diyarbekir deplasmanında alınan galibiyetten sonra oldukça ümitlendi.Sosyal paylaşım sitelerinde oldukça hareketlenen taraftarlar, sürekli Tarsus İdmanyurdu - Elaziz karşılaşmasının tanıtımını yaparak taraftarlarını maça davet ediyorlar.Bayram nedeni ile Tarsus'un kalabalık olmasının Cumartesi oynanacak maça da yansıması bekleniyor.Şehir stadyumunun tam olarak dolmasa da önemli oranda dolması bekleniyor.Tarsus İdmanyurdu'nun Elaziz karşısında galibiyet alması durumunda daha sonra oynanacak Bayrampaşa karşılaşmasının çok daha fazla ilgi göreceği tahmin ediliyor.

 

 

Bu haber toplam 1220 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2