:

:

:

İŞGEM, 17. Yılını Kutluyor

Genel Müdür Adem Gül, “Ülkemize ve Bölgemize Rol-Model Olmaya Devam Edeceğiz”
Tarih: 23 Mayıs 2019 Perşembe 10:13
İŞGEM, 17. Yılını Kutluyor
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus İŞGEM Genel Müdürü ve İŞGEMLER Birliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adem Gül, 17. kuruluş yıldönümlerinde ülke ve bölgeye rol-model olmaya devam ettiklerini belirtti.

Hedeflerinin yenilikçi AR-GE ve ihracata yönelik markalar üretmek, daha da büyümek olduğuna vurgu yapan İŞGEM Genel Müdürü Adem Gül, “Ülkemize ve bölgemize rol-model olmaya devam edeceğiz”dedi.

-DOLULUK ORANI YÜZDE 90-

Kuruluş tarihleri olan 2003 yılından bu yana 3 Bin 500 metrekare kapalı alandan 35 Bin metrekare kapalı alana ulaşarak, 10 kat büyüdüklerini ifade eden Genel Müdür Adem Gül, ağırlık olarak tekstil, mobilya, metal, makine, metal ve inşaat sektörlerinden faaliyet gösteren İŞGEM 1 ve İŞGEM 2’de doluluk oranlarının yüzde 90’a ulaştığının kaydetti.

-TÜRKİYE’NİN İLK İŞGEM TARSUS’TA KURULDU-

Yaklaşık 250 kişinin her iki İŞGEM’lerde istihdam edildiğini altını çizen İŞGEM Genel Müdürü Adem Gül,”Türkiye’de ilk İŞGEM, Tarsus’ta kuruldu. Bu da ayrıca büyük bir övünç kaynağıdır. İşlik sayısı, istihdam ve mezun sayı

 

sına bakıldığından Türkiye’nin en büyük İŞGEM’leri arasında yer almaktayız”şeklinde konuştu.

İŞGEM’İN EKONOMİK YANSIMALARI-

Tarsus İŞGEM Genel Müdürü ve İŞGEMLER Birliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adem Gül, İŞGEM’lerin bölgemize ve ülkemize kattığı ekonomik yansımaların son derece önemli olduğunu vurguladı.

Gül, “Tarsus da girişimciliği özendirmiş ve işsizliğe büyük ölçüde çözüm olmuştur. Tarsus da istihdam sağlayan en büyük merkez haline gelmiştir.

Bölge ekonomisine boyutları rakamlarla ölçülemeyecek şekilde katkı sağlamıştır. Tarsus da fabrikaların peş peşe kapanması İşgem’i umut kapısı haline getirmiştir.

Ülkemizde girişimciliğin yayılmasına önder olmuştur.

Diğer bölgelere de İşgem kurulmasına vesile olmuş olup, hem girişimciliğe özendirmiş, istihdama katkı sağlamış, kayıt dışını önlemede örnek olmuş, hem de İşgem de işini kuran ve mezun olanlarla ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam etmektedir” dedi.

Bu haber toplam 541 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 3