:

:

:

İşadamı Aydın Koç, Gazetemizi Ziyaret Etti

“Belediye Başkanı Şevket Can’ı Destekliyoruz”
Tarih: 12 Şubat 2019 Salı 11:30
İşadamı Aydın Koç, Gazetemizi Ziyaret Etti
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

İYİ Parti Eski Tarsus İlçe Teşkilatı Kurucusu, Başkan Yardımcısı ve Milletvekili A. Adayı İşadamı Aydın Koç ve İYİ Parti Tarsus Kurucu Üyesi ve İlçe Sekreteri Nevzat Saruhanoğlu istifa ederek, MHP’ye geçtiklerini ifade ettiler.

Gazetemizi ziyaret ederek, Yazıişleri Müdürü Emre Geçim ile görüşen İşadamı Aydın Koç, İYİ Parti Tarsus İlçe Teşkilatından istifa ettiklerini ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne geçerek, mevcut Belediye Başkanı Şevket Can’ı destekleme kararı aldığını söyledi.

Aydın Koç, istifasına ilişkin olarak şu açıklamayı yaptı:

“Seçim takvimi süresinde çok daha fazla oy olacağını iddia eden genel merkezimizle iktidara daha fazla oy olacağını iddia eden genel merkezimizle iktidara yürümenin mümkün olmadığı çok net gözükmektedir. Haftanın bir günü grup toplantılarında yapılan konuşmalarla bir yere varılamayacağı aşikardır.

Bizler vatan ve bayrak sevdalısı, millete hizmetten başka hiçbir düşüncesi olmayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedeflere varmak için canla başla çalışmayı göze almış idealist insanlarız. Olağanüstü hal şartlarında kimsenin cesaret edemediği, baskılardan sinmiş bir toplumun içersinden çıkarak, İYİ Parti Teşkilatını kurmak için cesaretle yol yürüdük ama yapılan hatalar ortada.

Yapılan hatalar neticesinde seçilen milletvekillerinin, kurucular kurulu üyelerinin bazı il ve ilçe başkanlarının İYİ Parti’den istifa ettiklerini görüyoruz.

Bu vekilleri seçecek yerlere koyanlar maalesef hala İYİ Partinin Teşkilat işlerinden sorumlu olanlardır. Bir yöneticiler seçimden sonra temizlenmeli ve bu görevi yapacak kalite ve kapasitede insanlar göreve getirilmeliydi. Ancak seçimlerde yaşadığımız başarısızlık da bize ders olmadı.

Yukarıda saydığımız nedenlerle kurucu olarak görev yaptığımız oy verdiğimiz, gönül bağı kurduğumuz parti olan İYİ Partiden istifa ediyor, Tarsus’ta mevcut belediye başkanı olan ve partisinden tekrar aday gösterilen sayın Şevket Can’ı destekleme kararımızı kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz” dedi.

Bilindiği üzere, İYİ Parti Tarsus Kurucu Üyesi ve İlçe Sekreteri Nevzat Saruhanoğlu, İYİ Parti Tarsus Kurucusu Üyesi, İlçe Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Aday Adayı Aydın Koç, İYİ Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı Genel Cerrah Operatör Dr. M.Ali Sun, İYİ Parti Tarsus Kurucu Üyesi ve İlçe Muhasibi Mehmet Taşkın, İYİ Parti Tarsus Kurucu Üyesi ve İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Erdem, İYİ Parti Tarsus Kurucu Üyesi ve İlçe Başkan Yardımcısı Ayşegül Balalan, İYİ Parti Tarsus Kurucu Üyesi ve İlçe Başkanı Yardımcısı Zekeriye Nuranoğlu, İYİ Parti Tarsus Kurucu Üyesi ve İlçe Başkan Yardımcısı Aytaç Hizmetçi, İYİ Parti Tarsus Kurucu Üyesi ve Gençlik Kolları Başkanı Altan Erişikoğlu, İYİ Parti Tarsus Kurucu Üyesi Emine Tokat, ve Yusuf Güzeleloğlu istifa etti.

Bu haber toplam 516 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1