:

:

:

İngilizce Öğretmenliği Yapmak İsteyenler İçin Yeni Bir Fırsat Doğdu

SEM Dil Kursları, Uluslararası Geçerli Sertifika Veriyor
Tarih: 13 Mart 2019 Çarşamba 08:22
İngilizce Öğretmenliği Yapmak  İsteyenler İçin Yeni Bir Fırsat Doğdu
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus SEM Dil Kursları Kurucusu İngilizce Öğretmeni Esra Gürses, dünyanın her yerinde İngilizce Öğretmenliği yapmak isteyenler için uluslar arası sertifika verdiklerini belirtti.

Dört yıllık fakülte mezunu olanların başvuru yapabileceğini hatırlatan SEM Dil Kursları Kurucusu İngilizce Öğretmeni Esra Gürses, gazetemize yaptığı açıklamada kısa adı TESOL (Teaching English to Speakers of Other Languages), dünya genelinde her yerde İngilizce Öğretmenliği yapmanıza olanak sağlayan uluslararası bir sertifika olduğunun altını çizdi.                                       

Gürses, “Özel dil okullarında, üniversitelerde ve kolejlerde İngilizce öğretmenliği yapmak istediğinizde sunacağınız bu belge ile tüm kapılar önünüzde açılacaktır.

Yurt dışında ve Türkiye'de İngilizce öğretmenliği yapmak istiyorsanız bu programı seçebilirsiniz. Alacağınız sertifika ile, Türkiye'deki tüm özel okullara ve özel dil kurslarına Milli Eğitim Bakanlığı tarafından atamanız yapılabilir. Yurt dışında eğitim görmeden uluslararası geçerliliğe sahip TESOL Sertifikasına sahip olursunuz. Anadili İngilizce olan bir ülkeden alınan bu sertifika ile farklılık yaratırsınız”

Tarsus SEM Dil Kursları tarafından verilen sertifikadan yararlanmak isteyenlerin 0324 624 44 66 numarayı arayabileceklerini ifade edildi.

Bu haber toplam 485 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1