:

:

:

İNANANLARIN ZAFERİ

TARSUS İDMANYURDU ŞAMPİYONLUĞU DOYASIYA KUTLUYOR
Tarih: 25 Mayıs 2018 Cuma 09:28
Güncelleme: 25 Mayıs 2018 Cuma 09:52
İNANANLARIN ZAFERİ
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus İdmanyurdu sezon başında mütevazi bir kadro ile ligde yer alma ve hedefini de geçen sezondan daha başarılı olma olarak belirlemişti. İlk gelen teknik heyet ve alınan ilk oyuncular bu hedefi doğrular nitelikteydi. Ancak Belediye Başkanı Şevket Can biz bu sene üst lige çıkmalıyız demesi ile çıta yükselmiş, bazı önemli transferlere imza atılmıştı. Elbette bunların başında yuvasına dönen Ergun Cengiz geliyordu. Sezon başında anlaşılan hoca ile yollar ayrılmış ve tecrübeli bu ligi tanıyan Özcan Kızıltan ile devam etme kararı alınmıştı.

YOLUN SONU ZAFER

Tarsus İdmanyurdu zorlu, sıkıntılı geçen sezonun ardından Ankara’da yapılan final karşılaşması neticesinde hak ettiği şampiyonluğa ulaşmayı başardı. Açıkçası sezon başından beri bu takımın futbol olarak rakiplerinden daha iyi seviyede olduğu açıktı. Ancak hakem hataları, şanssızlıklar, sakatlıklar takımımızın direk çıkmasını engelledi ama zafer çetin yollardan geçilerek kazanılır sözü ile takım biraz geçte olsa hak etmediği bir ligden kurtulmuş oldu.

ANKARA’DA BÜYÜK COŞKU

Tarsus İdmanyurdu Taraftarları Ankara’yı adeta salladı. Otobüslerle ve özel araçlarla Ankara’ya akın eden taraftarlar maç boyu susmayarak takımlarına büyük destek verdiler. Tarsus Belediyesi Bandosunun da eşliğinde tribünü bayram yerine çeviren taraftarlar maç düdüğü ile birlikte çılgınlar gibi eğlendiler ve şampiyonlukta önemli pay sahibi oldular. Ankara ve çevre illerden gelen Tarsus’lularında tribünde yer aldığı mücadelede maç sonu Ankara’da yaşayan yaşlı bir Tarsus’lu hemşerimiz göz yaşlarına hakim olamadı ve bazı taraftarlara sarılarak onları tebrik etti. Maç sonu gece geç saatlerde Tarsus’a gelen taraftarlar meşaleler yakarak şampiyonluğu kutladı.

TARSUS’TA HAYAT DURDU

Tarsus İdmanyurdu’nun şampiyonluk karşılaşmasının oynandığı saatlerde şehirde adeta hayat durdu. Tüm televizyonlarda Kanal 33 ekranı açıktı ve herkes maçı takip etti. Tarsus Belediyesi ise Cumhuriyet alanına dev ekran hazırlayarak yüzlerce taraftarın bu ekranda maçı izlemesini sağladı. Maç sonu Ankara’da yaşanan şampiyonluk coşkusu Tarsus’ta da yaşandı.

 Gazetemiz basıma hazırlandığı esnada Tarsus İdmanyurdu futbolcuları şehir girişinde karşılanıp konvoy düzenlenecekti.

BU TAKIM ALKIŞI HAK EDİYOR

Tarsus İdmanyurdu takımı kadro olarak özellikle sezonun ikinci yarısında öne çıkan pasa dayalı göze hoş gelen futbol ile taraflı – tarafsız bütün sporseverlerin takdirini kazandı. Sezon sonu ise bu güzel futbolun hak ettiği yere gelmesi camiayı sevince boğdu. Şimdi hedef ise artık Tarsus Halkının da elini taşın altına koyması ve öncelikle bu kadronun korunup yapılacak takviyelerle bir üst lig için yolların açılmasıdır.

ŞEVKET BAŞKAN CANLIĞINI GÖSTERDİ

Tarsus İdmanyurdu’nun şampiyonluğundaki en büyük pay sahiplerinden biriside kuşkusuz Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can oldu. Sezon başından beri takımı maddi – manevi destekleyen Başkan Can, final maçı için taraftarlara son model otobüsler tahsis etti.

Kumanyalar hazırlattı, formalar, şapkalar, bayraklar bedava biletlerle takım şampiyon olsun diye varını yoğunu ortaya koydu. Gerçekten çok büyüksün Şevket Başkan Tarsus İdmanyurdu Taraftarları bu CAN lığını asla unutmayacaktır.

ÖNDER BAŞKAN’IN EMEĞİ ES GEÇİLEMEZ

Tarsus İdmanyurdu Başkanı Önder Ege sezon başından beri bu takım için gecesini gündüzüne kattı mutlu sona ulaşmanın en büyük paylarından biriside kuşkusuz Önder Başkana ait. Şampiyonluk karşılaşması sonunda büyük sevinç yaşayan Tarsus İdmanyurdu Başkanı Önder Ege sevincini taraftarları ile paylaştı.

Bu haber toplam 1035 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2