:

:

:

HEM Kurslarına Katılımlar Büyük İlgi Görüyor

Müdür Mehmet Gürsoy, “17 Bin 695 Kursiyerlerimiz ile Önemli İşler Başardık”
Tarih: 17 Haziran 2019 Pazartesi 16:31
HEM Kurslarına Katılımlar Büyük İlgi Görüyor
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu bünyesinde açılan kurslara katılım ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Müdür Mehmet Gürsoy, 201-2019 eğitim ve öğretim yılı içerisinde toplam 895 kurs açarak, 17 Bin 695 kursiyerin katılımı sağladıklarını açıkladı.

Üreten bir anlayış ile çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Tarsus HEM ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Mehmet Gürsoy, “2018-2019 eğitim ve öğretim yılı içerisinde Tarsus genelinde 175 farklı alanda 895 adet kurs açtık. 17 Bin 695 kursiyerimizi kursa aldık. Açık Lisemizde 8 Bin 750 öğrenci, açık ortaokulumuzda ise 2 Bin 100 öğrenci eğitim görmektedirler” dedi.

Tarsus Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Mehmet Gürsoy,  7’den 77’ye her yaştan insanın ilgi, yetenek ve beklentilerine uygun kurslar düzenlendiğine vurgu yaptı.

Hayatın her alanında, her yaş grubundan vatandaşımıza eğitim verdiklerinin altını çizen Müdür Mehmet Gürsoy, “Onların gerek spor, gerek sanat ve gerekse el becerileri ve aile bütçelerine katkı sağlayacak meslekleri edinmeleri noktasında ihtiyaç duyulan ve talep edilen her türlü kursu ve desteği vermektedir.

Açtığımız kurslarla Tarsus’ta yaşayan halkımıza bilgi, beceri ve meslek kazandırmaya, eksik kalan eğitimlerinin tamamlamalarına yardımcı olmaya, okuma yazma bilmeyenleri okur-yazar hale getirmeye, kültürel eserlerimizi koruma, yaşatma ve geliştirme bilinci kazandırmaya, sosyal ve kültürel gelişimine katkıda bulunmaya çalıştık.”

Bu haber toplam 333 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1