:

:

:

Hasta Öğrenciye Sürpriz Doğum Günü Düzenlendi

Tarsus’ta orak hücreli anemi rahatsızlığı sebebiyle evde eğitim gören 15 yaşındaki Ethem Aslan'a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı ile Okul Müdürü Erhan Bozkurt sürpriz bir doğum günü hazırladı.
Tarih: 7 Haziran 2018 Perşembe 09:18
Hasta Öğrenciye Sürpriz Doğum Günü Düzenlendi
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi olan ve okula gidemeyen Ethem Aslan, hasta yatağında doğumgünü sürprizi ile karşılaştı.    

Ellerindeki pasta ile odaya giren Kalaycı ve Bozkurt, Ethem'in yüzünde gülümseme yarattı.

Okulda eğitim alamayan öğrencilerin evinde ders almalarına vesile olarak onları geleceğe hazırladıklarını söyleyen Kalaycı, "Evde eğitim öğrencileri için gerekli tüm tedbirleri aldık ve gerekli tüm eğitimlerin verilmesini sağlıyoruz. En ufak sıkıntılarında öğrencilerimizin her daim yanındayız. Onları mutlu etmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Aileden öğrencimizin rahatsızlığı ile bilgiler aldık. Bu öğrencimizin her konuda yanında olacağız" dedi.

Kendisinin bu özel gününü unutmayarak, hazırlanmış olan bu sürpriz doğum gününün kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Aslan, "Eğitimimi evde görebildiğim için çok mutluyum. Eğitimimden geri kalmamak için hem okul idaremiz hem de Milli Eğitim Müdürlüğümüz bu konuda bize destek oldular. Sağlık sorunları olan biz öğrencilere bu desteği sağladıkları için herkese teşekkür ediyorum.

Sürpriz beni çok heyecanlandırdı" diye konuştu.Doğumgünü sürprizi, mumların üflenip hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi.

Bu haber toplam 561 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1