:

:

:

‘Gözleriniz Bize Emanet’ Projesi Büyük İlgi Görüyor

Tarsus Maya Göz Merkezi kurucularından Göz Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. Mehmet Yunus Seven ‘Gözleriniz Bize Emanet’ adını verdiği projeyi Yenice Mahallesinde başlattı.
Tarih: 11 Temmuz 2018 Çarşamba 09:45
‘Gözleriniz Bize Emanet’ Projesi Büyük İlgi Görüyor
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Yenice’de Churcill Barış Parkı içerisinde kalabalık bir mahalle halkının katıldığı programda gözle ilgili bilinmeyenleri paylaşan Dr. Yunus Seven, erken tanı ve erken tedavi ile gözle ilgili her hangi bir sıkıntının yaşanmayacağını belirterek “Bugün ülkemizde birçok insanda gözle ilgili problemlerin olduğunu görmekteyiz. Bunların başında da göz sağlının korunması, diyabet hastalığı, hipertansiyon, katarakt ve göz tansiyonu geliyor.                  

Şayet bu hastalıklarda erken tedavi uygulanmazsa ileri zamanlarda gözle ilgili sorunların yaşanması kaçınılmaz olacaktır. Gözle ilgili en çok şikayetler katarakt ile ilgili geliyor. Kataraktın tek tedavisi cerrahidir. Akıllı merceklerle uzak ve yakını gözlük takmadan görmek mümkündür” dedi.

Dr. Mehmet Yunus Seven daha kendisine iletilen soruları cevapladıktan sonra, program sonunda kendisini dinlemeye gelenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Tarsus-Çamlıyayla Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü ve Belediye Meclis Üyesi Mustafa Yavuz ve bazı mahalle muhtarlarında katıldığı program önümüzdeki haftalarda diğer mahallelerde de devam edecek.

Bu haber toplam 544 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2