:

:

:

Gazeteciler Cemiyeti Başsavcı Tiryaki’yi Ziyaret Etti

Tarsus Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri, Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığına Atanan Ramazan Murat Tiryaki’yi Makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dediler.
Tarih: 13 Eylül 2019 Cuma 11:25
Gazeteciler Cemiyeti Başsavcı Tiryaki’yi Ziyaret Etti
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emre Geçim Başsavcı Tiryaki’ye hayırlı olsun temennisinde bulunarak şunları dile getirdi, “Tarsus birçok vilayetten büyük bir ilçemiz burada tüm kamu - kurum ve kuruluşlar 2 katı çaba vererek hizmet için çalışıyor. Adliyede ki savcılarımız ve hakimlerimiz de aynı çaba içerisindeler. Bizler gazeteciler olarak kamuyu doğru bilgilerle aydınlatmakla yükümlüyüz, bu bağlamda sizlerden doğru haberleri alarak tarsus halkına ulaştırıyoruz.” Dedi.

Tarsus Başsavcısı Tiryaki’de “sizlerin yazdığı her yazı bizim için önem arz ediyor ortak çalışmalar yaparak kamuoyuna en hızlı ve doğru bilgileri ulaştıracağız. Bizler için önemli olan hizmet verdiğimiz ilçemizin daha huzurlu olasıdır. Bundan da kimsenin kuşkusu olmasın” dedi

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan görüşmeye Başkan Geçim’in yanı sıra Başkan Yardımcısı Cemal Dolaşmaz, Genel Sekreter Ali Salgıt, Tavır Gazetesi sahibi Mehmet Doğrugider ve 27 Aralık Gazetesi sahibi Timuçin Bağcı Katıldı.

Bu haber toplam 532 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2