:

:

:

Esnaftan Duyarlı Davranış

Şendağ Fabrikası Sahiplerinden Hasan Şendağ, “Corona Virüsle Mücadelede Sabunda İndirime Gittik”
Tarih: 17 Mart 2020 Salı 09:00
Esnaftan Duyarlı Davranış
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Dünyada ve ülkemizde hızla yayılarak can kaybına sebep olan Corona Virüsu ile mücadelenin başında temizlik kuralları etkin rol oynuyor.

Tarsus’ta ham maddesi tamamen organik zeytinden üretilen ve Corona Virüsünün düşmanı sayıbilecek olan  ‘Şendağ Zeytinyağı Sabun’ları, özel fiyat indirimine gitti.

Tarsus Şendağ Zeytinyağı Fabrikası Sahiplerinden Hasan Şendağ, “Tüm dünyada ve ülkemize yayılarak, can kaybına sebep olan corona virüsu mücadelede hijyenin ne denli önemli olduğunu Sağlık Bakanlığı yaptığı açıklamalarda sık sık duyurmakta.

Tarsus Zeytinyağı Fabrikası yönetimi olarak halkımızın yararına olabilecek bir karar aldık. Fabrikamızın yüzde yüz doğal üretimi olan Şendağ Zeytinyağı sabunlarını tek adedini 5 TL’den satışa sunmuştuk.

Corona virüsü düşmanı ile mücadelede sabunlarımızın fiyatını 3 TL fiyat etiketi ile raflarımızda yerini almasını sağladık.

Ülkemizin zor bir dönemde geçtiği şu günlerde durumu asla fırsatçılığa dönüştürmeden halkımızın yanında olarak Şendağ Zeytinyağı sabunlarında indirimi gittik. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Tarsus Şendağ Zeytinyağı Sabunlarına Şehitkerim mahallesi, 3402 sokak No:2 adresinden temin edebilirsiniz.

Aynı zamanda toplu satışlara da Çamlıyayla Esbah-ı Kehf Yolu üzeri Takbaş Mevkii üzeri No:2/A adresinden ve 0533 564 7887 GSM  telefon numarasından ulaşılabilinir.

Bu haber toplam 1429 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2