:

:

:

Erasmus’a Projeler Hazır

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, “Başvuru Süreci Tamamlandı” Tarsus’ta 15 okul, Erasmus çerçevesinde sundukları projelerini kabul ettirdiler.
Tarih: 6 Ağustos 2019 Salı 09:22
Erasmus’a Projeler Hazır
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, başvuru proje başvuru değerlendirme sürecinin tamamlandığını belirtti.

Metin, projelerin için onaylanan hibe miktarının  416.915,00 Euro olduğunu ifade ederek, “Tarsus Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Cumhuriyet Ortaokulu, Ayşe Mirici Ortaokulu, Şehit Mirici Ortaokulu, Şehit Niyazi Ergüven Anadolu Lisesi, İbrahim Kozacıoğlu Ortaokulu, 100. Yıl Ortaokulu, Tarsus Şehit Halil Özdemir Fen Lisesi, Abdülkerim Bengi Anadolu Lisesi, Emine Boro Ortaokulu, Tarsus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bolatlı Ortaokulu.

Tarsus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Özel Tarsus Değişim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi. 2019 yılı Erasmus+ Ana Eylem 1 Okul Eğitimi Personel Hareketliliği (KA101), Ana Eylem 2 Okullar Arası Değişim Ortaklıkları (KA229) ve Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği (KA102) Faaliyeti kapsamında sunulan proje başvurularının değerlendirme süreci tamamlandığını belirtti.       

Sunulan projelerden uygunluk kriterlerini taşıyanlar içerik değerlendirmesine alınmış ve her biri en az iki bağımsız dış uzman tarafından değerlendirilmiştir.

İçerik değerlendirmesi sonucunda ve mevcut bütçe imkânları çerçevesinde, ilçemizden  Ana Eylem 1 Okul Eğitimi Personel Hareketliliği (KA101) Faaliyeti kapsamında 2 Proje,  Ana Eylem 2 Okullar Arası Değişim Ortaklıkları (KA229) kapsamında 9 Proje ve Mesleki Eğitim Öğrenci Ve Personel Hareketliliği (KA102) Faaliyeti kapsamında 3 Proje olmak üzere, toplam 14 Proje hibe almaya hak kazanmış, 3 proje ise yedek listede yer almıştır.

Onaylanan projelerin toplam hibe miktarı, 416.915,00 Euro'dur”

Bu haber toplam 675 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1