:

:

:

Dr. Mücahit Emin Polat, Belediye Başkan A. Adaylığını Açıkladı

Tarsus’ta uzun yıllardır hekimlik mesleğine devam eden Dr. Mücahit Emin Polat, AK Parti’den Belediye Başkan A. Adaylığını açıkladı.
Tarih: 16 Kasım 2018 Cuma 09:43
Dr. Mücahit Emin Polat, Belediye Başkan A. Adaylığını Açıkladı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Parti ilçe binasında Tarsus Belediye Başkanlığı A. Adaylığını açıklayan Dr.Mücahit Emin Polat,”On bin yıllık kadim bir geçişme sahip bu şehre hak ettiğini düşündüğüm işleri yapabilmek gayesi ile yola çıkıyorum. Şehirlerimiz kutsal ve yaşayan varlıklardır. Biz ona ne kadar değer verir, onu korur, ona derin bir aidiyet duygusu ile bağlı yaşarsak o ada bizi aynı duygularla besler, herkesin içinde yaşamaktan keyif alacağı, gününe bereket ve huzurla başlaşacağı mekanlara dönüşür.      

Yıllardır bu şehirde yaşayıp buraya hizmeti kendi sorumluluk duygusu içinde addetmiş geçmişinde dedesi ve babası da bu kutsal görevi şiar edinmiş bir ailenin ferdi olarak kayıtsız şartsız birlikteliği, zamanı geliş değişimi, güçlü ve yeni Tarsus’u inşa etmek, şu şehri içinde yaşayanlarla barışık, huzurlu bir ortamda iş kaygısı, ekonomik zorluk içine düşünmeden, şehrin ve devletin imkanlarını en üst düzeyde onlara sağlayarak yönetmek isteği ve kararındayım.

Biliyorum yolumuz uzun ve çetin.Bugün bu zorlukları göğüsleyebilmek, cesaret ve iradesini sizlerin varlığından alıyorum. Ve yine biliyorum mi yola çıkan kadar yolun da üzerine düşen vazife vardır. 

Yolunda onu bir yere ulaştırması açık olması önüne çıkacak engelleri aşacak bir zemin yaratması gerekir.

Ben bu yolun siz Tarsus’ta yaşayan halkımız olduğuna yürekten inanıyorum” dedi.

Polat’ın, AK Parti Tarsus Belediye Başkan A. Adaylığı açıklamasına Ak Parti Mersin il yönetim kurulu üyesi Necati Ali Eker,  İlçe Başkanı İbrahim Gül, Meclis Üyesi Yüksel Atum, işadamı Selçuk Toğo’nun yanı sıra kalabalık partililer katıldı.

Bu haber toplam 1129 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2