:

:

:

Doktorlar Öğrencilerle Buluştu

Tarsus Değişim Okulları öğrencileri, Diş Hekimi Mustafa Özdoğru ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İbrahim Halil Karakan’la bir araya geldi.
Tarih: 20 Kasım 2017 Pazartesi 10:16
Doktorlar Öğrencilerle Buluştu
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus Değişim Okulları bünyesindeki İlkokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi öğrencileri, Medical Park Tarsus Hastanesi’nde görev yapan Diş Hekimi Mustafa Özdoğru ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İbrahim Halil Karakan’ı konferans salonunda ağırladı.

Diş Hekimi Mustafa Özdoğru, ilkokul öğrencilerine çocukların dişlerini korumaları için yapmaları gerekenleri anlattı. Özdoğru’nun çizgi film eşliğinde yaptığı ve soruları da yanıtladığı etkinlikte, miniklere Diş Hekimleri Odası’nın sağladığı diş macunları ve Medical Park Tarsus Hastanesi’nin hazırladığı bilgilendirme broşürleri de dağıtıldı.

 HER ŞEY İSTEMEKLE OLUR

Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İbrahim Halil Karakan ise Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi öğrencilerine, doktorluğun nasıl bir meslek olduğuna dair bilgi ve deneyimlerini paylaştı. Öğrencilere, hedeflerine ulaşmak için hiçbir zaman yılmamaları, karşılaştıkları güçlüklerle mücadele etmelerini öneren Op. Dr. Karakan, “Her şey istemekle olur” dedi. Op. Dr. Karakan, “Sizi en çok zorlayan, en çok etkileyen ameliyat hangisiydi” şeklindeki soruya, “Kızımı ameliyat ettiğim gündü” şeklinde yanıt verdi.

Değişim Okulları’ndaki etkinliğe,  Halkla İlişkiler Müdürü Özgül Özçelikçi, öğretmenler ve yöneticiler de katıldı.

Bu haber toplam 593 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2