:

:

:

Denizbank Tarsus Şubesi, Çiftçiler İle İftar Yemeğinde Buluştu

Denizbank Tarsus şubesi tarafından çiftçilere ve çalışan personele iftar yemeği verildi.
Tarih: 24 Mayıs 2019 Cuma 10:08
Denizbank Tarsus Şubesi,  Çiftçiler İle İftar Yemeğinde Buluştu
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Denizbank İşletme ve Tarım Bankacılığı Adana Bölge Satış Müdürü Yusuf Alan,  Gözenler restaurantta verdikleri iftar yemeğinde tarım sektörüne yönelik değerlendirmede bulundu.

Tarımı milli mesele olarak gören çiftçiye en yakın, ihtiyaçlarını en iyi anlayan banka olma vizyonuyla çalışmalarına devam ettiklerini belirten Alan, “Her zaman üreticilerin yanındayız ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz.                 

Denizbank olarak tarımın sadece finansman tarafıyla değil sosyal tarafıyla da yakından ilgileniyoruz. Artık geleneksel hale gelen iftar yemeklerimizde bölgemizin tarıma yön veren isimleriyle bir araya gelmekten, Ramazan ayının bereketini birlikte yaşamaktan mutluluk duyuyoruz. Ülkemiz nüfusunun büyük bir kısmının geçimini sağladığı tarımın bereketini paylaşmak, üreticimizin geleceğe umutla bakmasına destek olmak her zaman en öncelikli hedefimiz. Çiftçilerimize en iyi hizmeti verebilmek için tüm gücümüzle faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Denizbank Tarsus şubesi Müdürü Gökhan Yıldırım ise konuşmasında, banka ve şube olarak tarıma ve tarıma emek veren çiftçilere her zaman destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

Düzenlenen iftar yemeğine Denizbank A.Ş, Çukurova Tarım Bankacılığı Bölge Satış Müdürü Yusuf Alan, Tarsus Şube Müdürü Gökhan Yıldırım, Tarsus Hal Şube Müdürü İhsan Yıldırım, Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı ve üreticiler katıldı.

Bu haber toplam 700 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1