:

:

:

Damarlarındaki Asil kanı Uyuşturucu ile Kirletme’ Broşörü Dağıtıldı

Tarsus Ülkü Ocağı tarafından ‘Damarlarındaki Asil kanı Uyuşturucu ile Kirletme’ sloganı ile vatandaşları bilgilendirdi.
Tarih: 6 Aralık 2017 Çarşamba 10:01
Damarlarındaki Asil kanı Uyuşturucu ile Kirletme’ Broşörü Dağıtıldı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus Ülkü Ocakları Yöneticileri, “Uyuşturucunun zararları uyuşturucunun türüne göre değişiklik göstermektedir. Hemen hemen her yüksek doz da alınan uyuşturucu kalp krizi, nefes darlığı ve komaya girme gibi etkiler göstermektedir. Uyuşturucuların uzun vadede fiziksel ve psikolojik etkileri bulunmaktadır. Özellikle kokain kalp krizine yol açan bir maddedir. LSD de depresyona sürükleyen bir uyuşturucudur. Marijuana (ot) hafıza sorunları oluşturabilir.

Ekstazi kullanan kişiler dehidrasyon yüzünden farkına varmadan çok su içerek ölebilirler. Ağır uyuşturucuların halüsinasyon etkisi bir çok psikolojik probleme yol açmaktadır. Bir çok uyuşturucu bağışıklık sistemini zayıflattığı için uzun vadede fiziksel semptomları kaçınılmazdır. Uyuşturucu kullanan kişilerin hem kısa vadede hem de uzun vadede psikolojik ve fizyolojik rahatsızlıklarla karşılaşması kaçınılmazdır. Dolayısı ile uyuşturucunun zararlarını saymakla bitiremeyiz.

Ülkü Ocakları Genel Merkezimizin “Damarlarındaki Asil Kanı Uyuşturucu İle Kirletme” sloganı İle başlatmış olduğu platforma Tarsus Ülkü Ocakları olarak yarenlik alanında açmış olduğumuz stand ile uyuşturucuya karşı mücadelemizin azim ve kararlılıkla devam edeceğini belirten broşürlerimizi vatandaşlarımıza dağıttık. Toplumumuzun her kesimini yakından ilgilendiren uyuşturucu kullanımı ile alakalı, tüm vatandaşlarımızın duyarlı olmasını rica eder,saygılar sunarım.”

Bu haber toplam 559 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2