:

:

:

CHP’liler, 9 Mahalleyi Ziyaret Etti

Başkan Ozan Varal, “Partimizin Yerelden Genele İktidara Yürüdüğünü Bir Kez Daha Görüyoruz”
Tarih: 3 Şubat 2020 Pazartesi 11:22
CHP’liler, 9 Mahalleyi Ziyaret Etti
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, aralıksız olarak gerçekleştirdikleri kırsal mahalle ziyaretlerinde büyük moral bulduklarını söyleyerek, “Ziyaretlerimizde gördüğümüz ilgi bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Halkımızın inancı ve umudu, en büyük gücümüz olmaya devam ediyor” dedi.

İlçe yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve partililerle birlikte geride kalan hafta sonu Tarsus’a bağlı Ulaş, Beylice, Meşelik, Yalamık, Çavdarlı, Çakırlı, Tepeköy, Çiriştepe ve Sarıveli mahallelerini ziyaret ederek halkla bütünleşen Başkan Ozan Varal, “Her mevsim, her tarafı birbirinden güzel ve kadirşinas, sevgi ve bütünleşmeye, dayanışmaya inanmış yürekli insanlarla dolu Tarsus 'umuzun  kırsal mahallelerinde yaşayan vatandaşlarımızla bir araya geldik. Gösterilen ilgi bizleri gerçekten mutlu ettin. Tüm vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürler” dedi.

Elazığ’da yaşanan depremin Anadolu insanının acıda ve kederde nasıl kenetlendiğinin bir örneğini daha sergilediğine dikkati çeken Başkan Varal, “Tüm mahalle ziyaretlerimizde depremde yaşanan acılar dile getirildi. Depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor, geçmiş olsun dileklerimizi yineliyoruz” diye konuştu.

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, kırsal mahalle ziyaretlerinde vatandaşların beklentilerini yakından dinleyip tek tek not aldıklarını ifade ederek, “Ziyaretlerimizde Mersin Büyükşehir Belediyemiz ve Tarsus Belediyemizin yaptığı ve yapacağı hizmetler hakkında bilgi verdik. İnsanlarımızdan gördüğümüz yakınlıkla, partimizin yerelden genele iktidara yürüdüğünü bir kez daha gördük. Cumhuriyet Halk Partisi kadrolarının eğitim ve liyakatları ile her zaman halk için çalıştıklarını ve çalışacaklarını, vatandaşlarımızdan da dinledik. Bu durum bizim açımızdan gerçekten memnuniyet vericidir” şeklinde konuştu.

Başkan Varal, “Halkımızın inancı, umudu en büyük gücümüz olmaya devam edecek.

Partimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ‘Köylü milletin efendisidir’ sözünü şiar edinerek köylerimize hak ettikleri özen ve önemle yaklaşmaktan onur duyuyoruz.

Geçici göreve geldiğimiz ilk gün verdiğimiz sözü tutmaya, 12. Olağan İlçe Kongre'mizde delegelerimizin takdirine mazhar olduktan hemen sonra başlattığımız mahalle  (köy) gezilerimize ilk günkü görev aşkıyla devam edeceğiz. Bizleri en güzel şekilde ağırlayan vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürler” dedi. 

Bu haber toplam 465 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2