:

:

:

CHP'li Yöneticiler, Bağlar Mahallesinde Vatandaşlarla Buluştu

Varal, "Birlik ve Beraberliğe Her Zamankinden Daha Fazla İhtiyacımız Var"
Tarih: 10 Mart 2020 Salı 08:36
CHP'li Yöneticiler, Bağlar Mahallesinde Vatandaşlarla Buluştu
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, son dönemlerde yaşanan gelişmelerin ardından oldukça gerilen gündemden kimseye bir fayda gelmeyeceğini ifade ederek, “Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Ülke olarak kenetlenmeli, ayrıştırmacı dilden kesinlikle uzak durmalıyız” dedi.

CHP Tarsus İlçe Örgütünün kırsal mahallelerde olduğu gibi merkez mahallelerde de düzenlediği halkla buluşma toplantıları kapsamında Bağlar Mahallesinde geniş katılımla toplantı gerçekleştirildi. 

Mahalle kıraathanesinde gerçekleşen toplantıya Tarsus Belediye Başkan Yardımcıları Ali Erhan Okyay ile Ali Dinsever, CHP Kadın Kolları Başkanı Meryem Kır, Gençlik Kolları Başkanı Adil Bal, Belediye Meclis üyeleri, ilçe yöneticilerinin yanı sıra Bağlar Mahalle Muhtarı Ahmet Altundağ, Mithatpaşa Mahalle Muhtarı Muhittin Borlukan ve mahalle sakinleri katıldı.

 Burada gündeme dair açıklamalarda bulunan CHP İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, son dönemde özellikle İdlib başta olmak üzere birçok noktadan gelen şehit haberlerinin toplum üzerinde derin üzüntü yarattığına dikkati çekerek, “İçimiz yanıyor, üzüntümüz büyük. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Maalesef ki iktidar kanadı böylesine bir dönemde dahi ortamı germeye, toplumu kutuplaştırma devam ediyor. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Ülke olarak kenetlenmeli, ayrıştırmacı dilden kesinlikle uzak durmalıyız” diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü olarak yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduklarını vurgulayan Başkan Av. Ozan Varal, “Halkımızla iç içeyiz. Sıkıntılarınızı dinlemek, sorunları ortadan kaldırmak için çaba gösteriyoruz. Bugün de sizlerle burada buluşmaktan mutluluk duyduk, bizleri ağırladığınız için sizlere teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yerel seçimler üzerinden yaklaşık bir yıl geçtiğini belirten Başkan Varal, “Bir yıl önce sizlerin destekleriyle hem Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni, hem de Tarsus Belediyesi’ni kazandık. Başkanlarımız  lafta değil, gerçek olarak gece-gündüz çalışarak Belediyelerimizi içlerine düşürüldükleri sıkıntılardan çıkartmak, kentlere nefes olacak projeleri hayata geçirmek için yoğun şekilde çalışıyorlar. 

Bir yıl gibi kısa bir sürede Belediyelerimiz tarafından uygulamaya konulan sosyal projelerimiz, en alt gelir grubundan öğrencilerimize, emeklilerimizden kadınlarımıza, gençlerimizden esnaflarımıza kadar toplumun tüm kesimlerine dokunur oldu. Bu projeler sürecek, özellikle altyapı sorunları ortadan kalkacak ve en önemlisi kentlerimize sosyal yönden hayat verecek çalışmalar ortaya konulacaktır” şeklinde konuştu.

Toplantıda söz alan Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Erhan Okyay’da Belediye çalışmalarıyla ilgili olarak bilgiler verdi, vatandaşlardan gelen soruları yanıtladı. 

Başkan Ozan Varal ve CHP’li yöneticiler toplantı sonunda vatandaşlardan birebir gelen sorun ve önerileri de dinleyerek, tek tek not aldı.(Haber Merkezi)

Bu haber toplam 568 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2