:

:

:

CHP Millevtekili Adaya Serdar Kuyucoğlu'nun, Seçim Bürosu Roman Havaları Eşliğinde Açıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Serdar Kuyucuoğlu, Tarsus'ta seçim bürosunu roman havaları eşliğinde ve çifteli oynayarak, açtı.
Tarih: 11 Mayıs 2015 Pazartesi 10:01
CHP Millevtekili Adaya Serdar Kuyucoğlu'nun, Seçim Bürosu Roman Havaları Eşliğinde Açıldı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Tarsus'un Mithatpaşa Mahallesi'deki seçim bürosu açılışına Türkiyenin ilk Roman Milletvekili Adayı olan CHP İzmir Milletvekili Adayı Özcan Purçu ve İlçe Başkanı Ali İlk, yöneticiler, partililer ve vatandaşlarla katıldı.



     CHP Milletvekili Adayı Serdar Kuyucuoğlu, CHP İzmir Milletvekili Adayı Özcan Purçu ve İlçe Başkanı Ali İlk, vatandaşlarlar birlikte seçim bürosu açılışı öncesinde Roman havaları eşliğinde oynadılar.



     Seçim bürosu açılışında bir ikonuşma yapan CHP Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk, halkın 7 Haziran'da tarihinde mevcut iktidara gereken cevabını vererek, partisini iktidara taşıyacağını söyledi.



 Türkiyenin ilk Roman Milletvekili Adayı olan CHP İzmir Milletvekili Adayı Özcan Purçu, kentte yaşayan roman ailelere seslenerek, çocuklarının mutlaka okula göndermelerini istedi.



     Türkiye’de 6 milyon civarında bir Roman vatandaşın yaşadığını söyleyen Purçu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, roman milletvekili adayı göstermesi ile birlikte roman halkının onurunu ve şerefini iade ettiğinin altını çizdi.



Cumhuriyet Halk Partisi’nin tarih yazdığını dile getiren Purçu, “Roman açılımı CHP’nin yaptığı açılımdır. Al seçilecek yerden aday koydu, Romanların temsiliyet noktasında ‘Gelin sorunlarınızı kendiniz anlatın’ dedi. Asıl Roman açılımı budur. Halis niyet budur. CHP Genel Başkanımız tarih yazdı” ifadelerini kullandı.



Daha sonra söz alan CHP Mersin Milletvekili Serdar Kuyucuoğlu, seçim bürosunda yapılacak çalışma ile halkın içinde olmaya devam edeceklerini söyledi.



 Türkiye'ye partisinin demokrasi getireceğinin altını çizen CHP Mersin Milletvekili Adayı Senrdar Kuyucuoğlu, aynı zamanda partisindeki iiç demokrasinin varlığını yapılan ön seçimlerle kendisini bir kez daha gösterdiğini sözlerine ekledi.



Bu haber toplam 1830 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1