:

:

:

CHP Mersin İl Yöneticilerinden, Başkan Ozan Varal’a, ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

İl Başkanı Adil Aktay, “Cumhuriyet Halk Partisi Kavganın Olduğu Bir Parti Değildir”
Tarih: 17 Ocak 2020 Cuma 11:28
CHP Mersin İl Yöneticilerinden, Başkan Ozan Varal’a, ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Başkanı Adil Aktay, geride kalan Pazar günü yapılan olağan genel kurul sonunda Ozan Varal başkanlığında oluşan CHP yeni ilçe örgütüne “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Başkanın ziyaretiyle birlikte, CHP İl Örgütünün yönetim kurulu toplantısı Tarsus ilçe binasında gerçekleştirildi.

Yöneticiler ve partililer ile birlikte İl Başkanı Adil Aktay’ı karşılayan CHP İlçe Başkanı Ozan Varal, nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Aktay ve diğer il yöneticilerine teşekkürlerini iletti.

Ozan Varal yaptığı konuşmada, “Kongremiz sona erdi. Partimize, kentimize hayırlı olsun. Görev bölümü yapıldıktan sonra ayrıca bir toplantı daha düzenleyerek yönetimde yer tüm arkadaşlarımızı siz değerli partililerimize ve kamuoyuna tanıtacağız. Şunu bir kez daha vurgulamak istiyorum. Cumhuriyet Halk Partisi kavganın olduğu bir parti değildir. Hep birlikte yerelde sağladığımız başarıyı genel iktidarda da yaşamak için kavgasız, elbirliği içinde çalışacağız” dedi.

CHP İl Başkanı Adil Aktay ise Ozan Varal ve çalışma arkadaşlarına başarı dileklerinde bulunarak başladığı konuşmasında, “Türkiye’de kritik bir sürece girdik. Önümüze çok ciddi seçimler var; genel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri gibi. Ya Türkiye’nin yönetilemediği bu sistem devam edecek ya da güçlendirilmiş bir parlamenter sisteme dönüş yapılacak.

Türkiye’nin ağır sorunları vardır. Bunları bir kişi veya bir parti çözemez; çözebileceği sorunlar değildir. Bunun bilincine vararak ortak iradenin geliştirilmesi gerekiyor. Geniş mutabakat gerekiyor” diye konuştu.

Demokrasi ortak paydasında ekonomik sorunu çözme noktasında ortak mutabakat sağlanması gerektiğinin altını çizen Başkan Adil Aktay, “Bunun taşıyıcı gücü de Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Bunu örgütlerimizin de bilmesi ve ona göre çalışma yapması gerekmektedir. Türkiye’nin birleştirici gücü olabilmemiz için öncelikle kendi içimizde birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekiyor” dedi.

Bu haber toplam 441 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1