:

:

:

Can, Yanıkkışla Mahallesini Ziyaret Etti

“Yaptığımız Hizmetler Yapacaklarımızın Teminatıdır”
Tarih: 19 Kasım 2018 Pazartesi 09:35
Can, Yanıkkışla Mahallesini Ziyaret Etti
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, hizmet bilgilendirme toplantısı için gittiği Yanıkkışla mahallesinde alkışlarla karşılandı.

Toplantıda ilk olarak söz alan Yanıkkışla Mahalle Muhtarı Yalçın Öksüz, mahalle olarak kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan, Belediye Başkanı Şevket Can’ın her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.

Muhtar Öksüz, ‘’Her mahallede olduğu gibi mahallemizde bir takım eksiklikler vardı. Bu eksiklikleri yerinde görüp, inceleyen merkezindeki bir mahalleye ne hizmet gidiyorsa Toroslar’ın başındaki mahalleye de aynı hizmeti götüren, hizmet konusunda ne dediysek, ne istediysek bizleri hiçbir zaman geri çevirmeyen başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Her şey Tarsus için diyerek gecesini gündüzüne katan çalışan Şevket Başkanımızdan Allah razı olsun’’ dedi.

Konuşmasına hizmete sundukları 48 açılışı anlatmakla başlayan Belediye Başkanı Şevket Can, yaptıkları ve yapacak oldukları çalışmalarla devam etti.

Başkan Can, ‘’Tarsus’umuzda biz dini, dili, ırkı, milleti, memleketi, partisi ne olursa olsun ayrım yapmadan çalıştık, ayrım yapmadık, ayırmadık, ötekileştirmedik, bütün insanlarımızı, köylü vatandaşlarımızı bugünkü olduğu gibi biraraya getirmek için kaynaştırmak için, kardeşliğimizi pekiştirmek için mücadele ettik.   

Çünkü şehrimizin birinci önceliği huzur ve kardeşliktir. Bizlerin görevi sadece yol yapmak, park yapmak değil, bizlerin görevi ülkemizde ve şehrimizde huzurun adresi olmaktır, kardeşliğin adresi olmaktır, Birliğin adresi olmaktır, beraberliğin adresi olmaktır. Gerçekten hizmetin adresi olmaktır. Biz şehrimizde yaşayan 336 Bin insanımızın belediyesiyiz. Hiçbir insanımızın burnu kanamaması için çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Hizmetle ilgili bir sıkıntımız yok, biz hizmeti yaparız. Çünkü biz bu işin çıraklığından geliyoruz. Çıraklığını yapmadığın bir işin ustalığını yapamazsın. Biz bu işin mutfağından geliyoruz. Biz sizlerle beraber kardeşliğimizi daha çok pekiştirmek için bu toplantıları gerçekleştiriyoruz. Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz. Yaptığımız yapacağımızın teminatıdır. Bu bütün hemşehrilerimiz tarafından böyle bilinsin. Bu duygu ve düşüncelerle, Rabbim birlikteliğimizi daim etsin, ülkemizde ve şehrimizde kardeşliğimizi bozdurmasın, bayrağımızı indirmesin vatanımızı böldürmesin’’ dedi.

Belediyeciliğin insanların her zaman iyi ve kötü gününde yanında olmak olduğunu ifade eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, görev yaptığı süre boyunca insanların hep yanı başında olduğunu söyledi.

Başkan Tuna, ‘’Görev yaptığımız 24 yıllık süre içerisinde insan biriktirmişiz. İnsanların hep yanı başında olmuşuz. Şevket Başkan 4.5 yılda başarmış. Gittiğimiz her köyde mutlaka izi var. Hani derler ya tarlada izi olanın, harmanda sözü olur. İşte konuştuğu, laf ettiği, projelerini aktardığı bu 15-20 dakikalık süreçte, hakikaten her insana dokunmuş. Belediyecilik, dokunmaktır, yanında olmaktır, kibirli olmamaktır, acısında birlikte üzülüp, sevincini birlikte paylaşmak suretiyle bütün bölgesinde yaşayan insanları ailesi olarak kabul edip, her anında, her derdinde, her zaman yanında olmaktır’’ şeklinde konuştu.

Program sonunda Başkan Can ve Başkan Tuna mahallenin çocuklarına hediyeler verdi.

Bu haber toplam 346 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2