:

:

:

Çamlıyayla’da 3 Mahalleye Oyun Parkı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı, Başkan Vahap Seçer’in miniklere sözünü verdiği oyun parklarını il’in farkı noktalarında monte etmeye devam ediyor.
Tarih: 5 Ocak 2021 Salı 16:28
Çamlıyayla’da 3 Mahalleye Oyun Parkı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı, Başkan Vahap Seçer’in miniklere sözünü verdiği oyun parklarını il’in farkı noktalarında monte etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Çamlıyayla ilçesinde de 3 ayrı mahalleye çocuklar için oyun parkları yerleştirildi.‘Hiçbir Mahalle Parksız, Hiçbir Çocuk Oyunsuz Kalmayacak’ sloganı ile hareket eden Büyükşehir Belediyesi, toplu alımı yapılan oyun parklarını, talep edilen noktalara yerleştirerek çocukların yüzünü güldürmeyi sürdürüyor.Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında kent genelinde 50 adet oyun grubu yerleştiriliyor. Proje kapsamında Torosların eteklerinde yer alan Çamlıyayla Giden Mahallesi, Belçınar Mahallesi ve Darıpınarı Mahallelerine çocuk oyun parkları monte edildi.İçerisinde salıncak, kaykay, tahterevalli bulunan ve tüm kalite belgelerine sahip olan oyun grupları ile çocuklar eğlencenin tadını doyasıya yaşayacak.Yürütülen “Adını Sen Koy” projesi ile kurulan parkların adını da çocuklar belirleyecek. 
Çocuklar 1 Nisan 2021 tarihine kadar hayal ettiği ismi bir mektup veya resimle anlatarak parkiminadi@mersin.bel.tr adresinden gönderecek ve jürinin değerlendirmesine sunacak.
 Çocuklar, muhtarlar aracılığıyla da belirledikleri isimleri Büyükşehir’e ulaştırabilecek.
Bu haber toplam 1943 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1