:

:

:

Büyükşehir’den Çamlıyayla’ya Yeni İtfaiye Aracı

Mersin Büyükşehir Belediyesi ilçelerde araç filosunu genişletiyor. Büyükşehir tarafından Çamlıyayla’da yaşanacak olası yangın ve arama-kurtarma faaliyetlerine seri şekilde müdahale edebilmesi için zorlu arazi şartlarına uygun araç tahsis edildi.
Tarih: 19 Kasım 2019 Salı 11:22
Büyükşehir’den Çamlıyayla’ya Yeni İtfaiye Aracı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Araç Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı Çamlıyayla Grup Amirliği’ne teslim edildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, İtfaiye Dairesinin araç filosunu hızla genişletiyor. Yayla turizmi açısından her yıl onbinlerce vatandaşın ziyaret ettiği, özellikle yaz aylarında nüfusu 100 binin üzerine çıkan Çamlıyayla’ya, olası yangın ve arama-kurtarma faaliyetlerinde kullanılmak üzere arazi tipi itfaiye aracı tahsis edildi.

Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç’ın girişimleri neticesinde tahsis edilen arazi tipi itfaiye aracı, Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı Çamlıyayla Grup Amirliği’ne teslim edildi.

300 litre su taşıma ve 60 litre köpük taşıma kapasitesine sahip olan ve Çamlıyayla’nın zorlu arazi şartlarına uygun olan itfaiye aracı, aynı zamanda meydana gelebilecek sıkışmalı kazalarda da metal kesme özelliğini taşıyor. Personellerinde rahatlıkla olay yerine ulaştırabilmelerini sağlayacak araçla, Çamlıyayla Grup Amirliği’nin olaylara daha seri şekilde müdahale etmesi sağlanmış oldu.

 Cumayakası Muhtarından Teşekkür

Çamlıyayla’nın en geniş alana sahip mahalleleri arasında yer alan Cumayakası’nın muhtarı Ahmet Yılmaz, ilçelerine hizmetlerinden ve İtfaiye’ye yeni araç temin eden başta Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e, Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç’a ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Tarsus Şube Sorumlusu Kenan Demirbolat’a teşekkürlerini iletti.

Bu haber toplam 647 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2