:

:

:

Büyükşehir Zabıtasından, Tarsus’ta Kaldırım İşgalleri Konusunda Denetim Yapıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Zabıta Hizmetleri Şube Müdürlüğü'ne bağlı Tarsus denetim ekipleri, kent merkezindeki cadde ve bulvarlar üzerinde kurallara uymayan ve kaldırım işgali yapan esnafları uyardı. Kaldırım üzerlerine konulan pano, reklam afişi, teşhir ürün ve farklı şekillerde ki malzemeler kaldırıldı.
Tarih: 16 Ocak 2020 Perşembe 12:30
Büyükşehir Zabıtasından, Tarsus’ta Kaldırım İşgalleri Konusunda Denetim Yapıldı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Zabıta Hizmetleri Şube Müdürlüğü'ne bağlı Tarsus denetim ekipleri, kent genelinde denetim çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir zabıta ekipleri, kent merkezindeki cadde ve bulvarlar üzerinde kurallara uymayan ve kaldırım işgali yapan esnafları uyardı. Kaldırım üzerlerine konulan pano, reklam afişi, teşhir ürün ve farklı şekillerde ki malzemeler kaldırıldı.

Hergün binlerce vatandaşın geçiş yaptığı kaldırım üzerlerine ve işyerlerinin önlerine tanıtıcı afiş, pano veya farklı şekillerle malzeme koyan esnafları tek tek gezen Büyükşehir Zabıta ekipleri, 5326 sayılı kanunun 38/1 fıkrasına göre, esnafları uyararak, bir daha yapmamaları için ihtar tutanağı tanzim etti.

Vatandaşların rahat bir şekilde kaldırımları kullanabilmesi için çalışma yürüten Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Zabıta Hizmetleri Şube Müdürlüğü'ne bağlı Tarsus denetim ekipleri, tüm uyarılara rağmen kaldırım işgaline devam eden esnaflara cezai işlem uygulayacak.

Ekipler, bu konuyla ilgili denetimlerini aralıksız şekilde sürdürecek. 

Bu haber toplam 429 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2