:

:

:

BÜYÜKŞEHİR, VATANDAŞLARIN SIKINTI YAŞAMAMASI İÇİN TARSUS’TA EKMEK DAĞITTI

Büyükşehir İki günlük sokağa çıkma yasağından dolayı vatandaşların en az şekilde etkilenmesi ve ekmeksiz kalmaması için ekmek dağıttı.
Tarih: 13 Nisan 2020 Pazartesi 12:26
BÜYÜKŞEHİR, VATANDAŞLARIN SIKINTI YAŞAMAMASI İÇİN TARSUS’TA EKMEK DAĞITTI
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Mersin Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs (COVID-9) salgını dolayısıyla getirilen iki günlük sokağa çıkma yasağından dolayı vatandaşların en az şekilde etkilenmesi ve ekmeksiz kalmaması için ekmek dağıttı.

 

Büyükşehir ekipleri, bakkal ve marketlerin yasak nedeniyle kapalı olduğu günde Tarsus’ta 34 mahallede vatandaşların kapısına kadar ekmek götürdü; bazı mahallelerde ise yemek dağıtımı gerçekleştirildi.

Koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle getirilen iki günlük sokağa çıkma yasağından dolayı vatandaşların en az şekilde etkilenmesi ve ekmeksiz kalmaması için Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarsus’ta mahallelerde ekmek dağıtımı gerçekleştirildi. Yine Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından titiz şekilde hazırlanan ve paketlenen yemeklerde, Tarsus’ta bazı mahallelerde dar gelirli ailelere ekmeklerle birlikte dağıtıldı.

 

Yasak dolayısıyla bakkal ve marketlerin kapalı olmasından dolayı vatandaşların temel gıda ürünü olan ekmek konusunda sıkıntı yaşamaması için MER-EK Halk Ekmek Fabrikası’nın üretim kapasitesini %50 oranında arttıran Büyükşehir Belediyesi, diğer ilçelerde olduğu gibi Tarsus’ta da özellikle dar gelirli vatandaşların yaşadıkları 34 mahallede ekmek dağıtımında bulundu.

 

Tarsus’a getirilen ekmekler, Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından muhtarlarla birlikte mahallelerde vatandaşların kapılarına kadar götürülerek dağıtıldı. Bazı mahallelerde Büyükşehir ekipleri tarafından yemek dağıtımı da gerçekleştirildi.

 

Normal şartlarda 2 vardiya halinde çalışan MER-EK ekipleri sokağa çıkma yasağının başladığı gece vatandaşların ekmek sıkıntısı yaşamaması için 3 vardiya halinde ekmek üretimine geçti.

 

Ekmek ve yemek dağıtımından dolayı oldukça memnun olan vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e duyarlılığından ve hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler. 

Bu haber toplam 1405 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2