:

:

:

Büyükşehir Tarsus’un Dört Bir Noktasında Bakım Çalışması Yapıyor

Tarsus’ta cadde, bulvar ve parklarda, bakım ve budama çalışması gerçekleştiriyor.
Tarih: 8 Eylül 2020 Salı 16:54
Büyükşehir Tarsus’un Dört Bir Noktasında Bakım Çalışması Yapıyor
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü park ve bahçeler birimi ekipleri, birçok iş makinesi ve onlarca personelle Tarsus’ta cadde, bulvar ve parklarda, bakım ve budama çalışması gerçekleştiriyor.
Ağaç budama, yol kenar kısımlarında ve trafiği aksatan noktalarda temizlik, mevsimlik çiçek bakımı ve çim biçme gibi faaliyetleri yerine getiren Büyükşehir ekipleri, beyazsinek, pamuklu bit, yaprak biti gibi zararlılara karşıda ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü park ve bahçeler birimi ekipleri, sorumluluk alanındaki her bir noktada bakım ve temizlik çalışmalarına durmaksızın devam ediyor. Büyükşehir park ve bahçeler birimi ekipleri, birçok iş makinesi ve onlarca personelle Tarsus’ta cadde, bulvar ve parklarda, bakım ve budama çalışması gerçekleştirdi.
Büyükşehir ekipleri, Tarsus’un Gazipaşa Bulvarı, Mavi Bulvar, Ümit Yaşar Oğuzcan Bulvarı, İsmetpaşa Bulvarı, Adana Bulvarı, Kasım Ekenler Bulvarı, Sait Polat Bulvarı, Muaffak Uygur Bulvarı, Mavi Bulvar, Haydar Aliyev Caddesi ve daha birçok noktada yol üzerinde yer alan ağaçların veya bodur bitkilerin budama ve şekilli budama ve ayrıca çim biçme çalışmasını gerçekleştirdi.
Birçok kovalı aracın kullanıldığı ve onlarca personelin görev aldığı çalışmalarda D-400 karayolu orta refüjde de biç biçme ve budama çalışması yürütüldü.
Dönel kavşaklar ve çiçekli alanlarda bakım ve yabancı ot temizliği de yapan Büyükşehir ekipleri, söz konusu cadde ve bulvarda sulama faaliyetlerine ise 24 saat boyunca aralıksız devam ediyor.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü park ve bahçeler birimi ekipleri, merkezde olduğu gibi, bağlı mahallelere de hizmet götürüyor. Ekipler, Kulak mahallesinde yerleşim yerinin iç bölümünde ağaç budaması yaparken, Atalar mahallesi bağlantı yolu kenar kısımlarını ve trafiği aksatan alanları da temizledi.
Büyükşehir ekipleri, bakım faaliyetleri kapsamında bitkileri zararlılara karşı ilaçlıyor. Beyazsinek, pamuklu bit, yaprak biti olarak adlandırılan zararlılara karşı ilaçlama faaliyetleri, trafiği aksatmayacak şekilde; yaya yoğunluğunun da az olduğu, akşam ve gece saatlerinde yerine getiriliyor.
Vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda zararlı ve haşerelere karşı adrese dayalı ağaç ve çalı grubu zirai ilaç uygulaması da gerçekleştiren ekipler, Tarsus Yaş Sebze ve Meyve Hal’inde de zira ilaçlama yaptılar. 
    Haber Merkezi
 
Bu haber toplam 1695 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2