:

:

:

Büyükşehir, Tarsus ve Çamlıyayla’da Kandil Simidi Dağıttı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Cuma’yı Cumartesi’ye bağlayan gece idrak edilen Mevlid Kandili münasebetiyle il genelinde birçok cami ve noktada kandil simidi dağıttı.
Tarih: 11 Kasım 2019 Pazartesi 11:06
Büyükşehir, Tarsus ve Çamlıyayla’da Kandil Simidi Dağıttı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus ve Çamlıyayla’da da dağıtılan kandil simitlerine yoğun ilgi gösteren vatandaşlar Büyükşehir ekiplerine teşekkürlerini ilettiler. 

İslam alemi açısından en kutsal gecelerden olan Mevlid Kandili dolayısıyla, Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde birçok camide geleneksel kandil simidi dağıtıldı. Tarsus ve Çamlıyayla’da da dağıtılan kandil simitlerine ilgi gösteren vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkürlerini ilettiler.

Titizlikle hazırlanıp, paketlendi

Titiz şekilde hazırlanıp, özel kutularda vatandaşlara ikram edilen kandil simitleri Tarsus’ta Ulu Cami, Eshab-ı Kehf, Hz. Danyal’ın kabrinin bulunduğu Makam Cami ve Buharalı Caminin yanı sıra Yarenlik Alanı’nda dağıtıldı. Kandil simitleri Büyükşehir Koordinasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından Çamlıyayla ilçesinde de gece boyunca vatandaşlara dağıtıldı.

 Başkan Seçer, vatandaşların kandilini tebrik etti

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kandil gecesinin birlik ve beraberliğe vesile olmasını dileyerek, “Dinimizin güzelliklerinin vücut bulduğu Peygamberimizin doğduğu gün olan Mevlid Kandili'ni kutlar, bu hayırlı gün vesilesiyle tüm İslam alemine huzur, barış ve güzellikler temenni ederim” ifadelerini kullandı. 

Bu haber toplam 508 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1