:

:

:

Büyükşehir A.Adayı Vahap Seçer "Hedefim hemşehrilerime hizmet hizmet etmektir"

CHP’li Vahap Seçer, 24 Haziran seçiminde milletvekili adayı olmayacağını, tek hedefinin Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni kazanmak olduğunu açıkladı.
Tarih: 22 Nisan 2018 Pazar 16:58
Güncelleme: 22 Nisan 2018 Pazar 17:02
Büyükşehir A.Adayı Vahap Seçer "Hedefim hemşehrilerime hizmet hizmet etmektir"
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Seçer, “Benim bir yıldır önüme koymuş olduğum hedef, Büyükşehir Belediyesi’ni partimize kazandırmak ve belediye başkanı olarak hemşehrilerime hizmet etmektir” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adı öne çıkan CHP’li Vahap Seçer, 24 Haziran Genel Seçimi’nde milletvekili adayı olmayacağını, hedefinin Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve belediyenin partisine kazandırılması olduğunu açıkladı. Seçer, bu amaç doğrultusunda 24 Haziran’a kadar da 24 Haziran’dan sonra da ara vermeden çalışmaya devam edeceğini söyledi.

Kanal 33 Televizyonu’nda Duygu Canova’nın hazırladığı programın konuğu olan Seçer, önemli açıklamalarda bulundu. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından ülkede adeta “taşların yerinden oynadığını” vurgulayan Seçer, ekonomide, terörde ve dış politikada sorunların arttığına dikkat çekti. Terörün her geçen gün can yakmaya devam ettiğini, vatandaşın ciddi anlamda ekonomik sorunlarla karşı karşıya kaldığını ve ülkemizin dış politikada giderek itibarsızlaştırıldığını anlatan Seçer, “Ekonomide sorunlar yaşanıyor, yokluk yoksulluk artıyor. Bununla birlikte gelen OHAL koşullarıyla yaşanan diğer zorluklarla beraber ülkemizde bir umutsuzluk havası hakim oldu. Vatandaşlarımızın morali bozuk, kaygıları artıyor. Toplumda bir öfke var. İşte böyle bir ortamda seçime gidiyoruz. Seçim, bu nedenle ülkemiz için çok önemli ve geleceğimizi belirleyecek.” diye konuştu.

ADAY DEĞİLİM, HEDEFİM BÜYÜKŞEHİR

1 yılı aşkın bir süredir Mersin özelinde sahada çalışmalar yaptığı için bu olumsuz tabloyu daha net olarak gözlemlediğini, toplumun yenilik ve değişim istediğini vurgulayan Seçer, ancak 24 Haziran’da kendisinin milletvekili olmak için aday olmayı düşünmediğini açıkladı. Hedefini, erken genel seçim açıklanmadan çok önce Büyükşehir Belediye Başkanlığı olarak belirlediğini ve bu hedefe ulaşmak için Mersin’de toplumun tüm kesimleriyle buluşmaya ve kente ve ülkeye dair sorunları dinlemeye ve çözüm önerilerini paylaşmaya gayret ettiğini belirten Seçer, bundan sonra da partisinin Büyükşehir Belediyesi’ni kazanması adına çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini belirtti. Seçer, “Benim bir yıldır önüme koymuş olduğum hedef, Büyükşehir Belediyesi’ni partimize kazandırmak ve halka hizmet etmektir. 24 Haziran’a kadar da 24 Haziran’dan sonra da partim için, partime büyükşehir belediye başkanlığını kazandırmak için çalışmalarımı gece gündüz demeden sürdüreceğim” diye konuştu.

İLKELER ETRAFINDA BULUŞABİLİRİZ

15 Temmuz’dan sonra ülkemizde çok önemli gelişmeler yaşandığını anlatan Seçer, OHAL, terör, ekonomik sorunlar kadar dış politikada da önemli olayların meydana geldiğini hatırlattı. Anayasa değişikliği referandumu sürecinde de gerek Mersin’de gerekse Türkiye’de karamsar bir tablonun olduğunu belirten Seçer, “Referandumda sadece Mersin’de değil ülkemizin genelinde, yaşanmış tartışmalar, küskünlükler ve kırgınlıklar bir kenara bırakıldı ve saygın bir sonuç alındı. Malum tartışmaları bir kenara bırakırsak, demokrasi ve özgürlükler için bir arada olanların ilkeler etrafında bir araya gelmesiyle bugün de yeni bir motivasyon sağlanabilir, sağlanacaktır” diyen Seçer, CHP’nin Türkiye’nin en temel sorunlarına yönelik önemli çalışmalar yaptığını belirtti.

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ ÇOK ÖNEMLİ

Seçer, zaman yitirilmeden bu çalışmalarla halkla buluşturulmasının ve projelerinin halka anlatılmasının önemine dikkat çekti ve “Artık yeni sistemde kimin ne ne kadar oy aldığı değil, yüzde 50 artı 1 oyu almak temel amaçtır.  Dolayısıyla, bu gerçek doğrultusunda, zaman artık sokak vatandaşlarımızla buluşmamız ve ülkemizin karşı karşıya kaldığı sorunlara karşı çözüm önerilerimizi paylaşma, iktidara talip olma zamanıdır. Ülkemizin birliği, beraberliği bizim için çok önemli. 24 Haziran’da önümüze konulacak sandık ülkemizin birliğine beraberliğine vesile olsun. Ekonomi düzeltilir,  yanlışlar düzeltilir. Ama toplum birlik beraberlik, kardeşlik içinde yaşama duygusunda travma içinde yaşıyorsa, bunu tedavi edemiyorsanız o zaman ülkenizin bekasından geleceğinden söz edemezsiniz. Biz böyle bir sorun yaşamayalım diye tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Bu haber toplam 8011 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 4