:

:

:

Bu Fotoğrafta 4 Bin 750 Kilo Eksik

Tüp mide ameliyatıyla zayıflayan ve toplam yaklaşık 4 bin 750 kilo veren 95 kişi, Mersin’de düzenlenen partide buluştu.
Tarih: 3 Ekim 2017 Salı 11:01
Bu Fotoğrafta 4 Bin 750 Kilo Eksik
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Partide, Sinan Akçıl’ya yaptığı düetle tanınan Ferah Zeydan da sahne aldı.

Tarsus Medical Park Hastanesi hekimlerinden Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erdal Cücük’ün tüp mide (mide küçültme) ameliyatı uyguladığı hastalar partide buluştu.

Mersin’deki bir restorandaki partiye, ameliyat olduktan sonra toplam yaklaşık 4.750 kilo veren ve Türkiye’nin değişik yerlerinden gelen 95 kişi katıldı.

Partide, tüp mide ameliyatıyla 50 kilo veren ve Sinan Akçıl’la birlikte söyleyip klip çektiği ‘Şarttır’ şarkısıyla ünlenen Ferah Zeydan ile Güney Yüksel sahne aldı.

 AMELİYATTAN SONRA İKİNCİ ÇOCUK

Partiye katılanlar arasında, kendisi gibi mide küçültme ameliyatı olan ve hastanede tanıştığı Sercan Çiçekdağı’yla evlenen Elif Çiçekdağı da katıldı. 2016’nın Ekim ayında dünyaya getirdiği oğluna ‘Erdal’ adını veren Elif Çiçekdağı da katıldı. İkinci çocuğuna hamile olan Elif Çiçekdağı, “Ameliyat için hastanede yatarken, aynı nedenle hastanede yatan şimdiki eşim Sercan Çiçedağı’yla tanıştım. Ameliyattan sonra evlendik. Bu arada ikimiz toplam 131 kilo verdik. İlk çocuğumuza doktorumuzun adını koydum. Şimdi ikincisine hamileyim. Ona Mehmet Efe adını vereceğiz” dedi.

 ABLA-KARDEŞ AMELİYAT OLDULAR

Partinin bir başka dikkat çeken ismi ise kiloluyken çekilmiş fotoğraflarını yanında getiren 42 yaşındaki muhasebeci Elif Güray Alevoğlu oldu.

Alevoğlu, “Ergenlik döneminden bu yana kilo sorunum vardı. Ama özellikle son 15 yıldır büyük sıkıntı yaşıyordum.

Geçen yıl 125 kilo olarak ameliyata girmiştim. Şimdi 74 kiloyum. Yani 51 kilo verdim. Hedefim 65 kiloya inmek” dedi. 2016 yılında yaklaşık 2 ay arayla ameliyat olan Özlem Kıt ve Zümrüt Tengü kardeşler de partiye birlikte katıldı. 158 kilo iken 80 kiloya inen Özlem Kıt ve 124 kilodan 65’e inen Zümrüt Tengü kardeşler, “Abla-kardeş toplam 137 kilo verdik. Zayıflayınca hayatımız değişti” diye konuştu.

AMELİYATLA HER ŞEY BİTMİYOR

Ferah Zeydan ve Güney Yüksel’in şarkılarıyla renklenen partide hastalarına kısa bir konuşma yapan Op. Dr. Erdal Cücük, ameliyatla sadece mideyi değiştirdiklerini, yeme alışkanlığıyla ilgili olarak ise beyinde değişiklik yapmadıklarını belirtti.

Op. Dr. Cücük, “Bu ameliyatı olunca her şeyin bittiğini düşünmeyin. Kalori alımınıza dikkat edin. Özellikle meyve suyu ve koladan uzak durun. Sizlere, bir diyetisyenden danışmanlık almayı öneriyorum” dedi. Partiye, Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin ile hemşireler de katıldı.

(KAYNAK:Medical Park Tarsus Hastanesi)

Bu haber toplam 1062 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2