:

:

:

BU BALIK VE BU YARIŞMA ÇOK KONUŞULACAK

Tarsus Sportif Olta Balıkçılığı ve Su Hayatını Koruma Derneğinin (Tasobder) gelenekselleştirdiği ‘Tarsus Yılan Balığı Yakalama Yarışması’ bu yılda daha önceki senelerde olduğu gibi doğa ve olta balıkçılığı sevdalılarını buluşturmaya devam ediyor.
Tarih: 6 Kasım 2017 Pazartesi 11:01
BU BALIK VE BU YARIŞMA ÇOK KONUŞULACAK
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Bu sene 9-10 Aralık 2017 tarihinde Tasobder tarafından yapılması planlanan Tarsus Yılan Balığı yakalama yarışmasında Tarsus Belediyesi, Oğuz İletişim, Kırmızı-Beyaz Cafe&Restaurant, Şendağ Zeytinyağı, Tarsus Optik, Yavuz Yaramış Sigortacılık, Cancuri Nakliyat, Zekalift Asansör, Sucu Abdullah Etyemez, Soyupak Av Bayi, Asker Av Bayi ve Ana Sponsor Liman Balıkçılığın kendilerine vermişoldukları destek ile olta balıkçılarına birbirinden değerli hediyeler ve hoş bir anı geçirmeleri için canla başla çalışmalara başladılar.
Dernek Başkanı Serdar Eltutan, “Bu yıl almış olduğum bayrağı benden sonra gelecek başkana kadar, dünyanın en endemik türü olduğunu idda ettiğimiz Tarsus Yılan Balığını öncelikle tüm Tarsus’lulara akabinde ülke genelinde tanıtmak için canı gönülden çalışmalarımız aralıksız devam edecektir. Yapacak olduğumuz Geleneksel Tarsus Yılan Balığı Yakalama Yarışmasına tüm vatandaşlarımızı, derneklerimizi, federasyon ve STK.larımızı bekleriz” diye konuştu.
Ayrıca dernek yönetimince, yarışmanın ana sponsoru Liman Balıkçılık tarafndan en büyük balığı yakalayan 1 nci 2 nci ve 3 ncü takımların hediye çekleri ile ödüllendirileceği duyuruldu.

Bu haber toplam 718 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1