:

:

:

Bodur, O Fotograf Hakkında Açıklama Yaptı

“Siyasi Görüşü Ne Olursa Olsun Elhamdulillah Müslüman’ım Diyen Herkes ile Bayramlaşırım”
Tarih: 11 Haziran 2019 Salı 17:44
Bodur, O Fotograf Hakkında Açıklama Yaptı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, bayram tatili boyunca köyleri ziyaret eden Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın aynı zamanda kendisinin köyü de olan Kenzin mahallesi (köy) ziyareti sırasında yanında bulunması konusunda “şahsına” yöneltilen eleştirilere, sosyal medya hesabından açıklama yaparak, cevap verdi.
 Başkan Ertuğrul Bodur, “Siyasi görüşü ne olursa olsun Elhamdulillah Müslüman’ım diyen herkes ile bayramlaşırım” diyerek, açıklamasında şu düşüncelerine yer verdi:

“Söz biliyorsan konuş ibret alsınlar, Bilmiyorsan sus adam sansınlar
Değerli gönüldaşlarım kıymetli dava arkadaşlarım, saygıdeğer TARSUSLU hemşehrilerim,
2013 yılından bu yana Milliyetçi Hareket Partisi İlçe başkanıyım. Bizi tanıyanlar iyi bilirler ki klavye kahramanlığı yaparak siyaset yapmak tarzım değildir. Hiç bir şahıs veya kurum hakkında sosyal medya aracılığı tezviratta bulunmadım.2015 yılında çatı adayımıza CHP İle birlikte çalıştım.2016 yılında referandumda Evet için 2018 yılında Cumhur ittifakına Genel başkanımızın talimatları doğrultusunda Şerefli bir destek verdim.Başkanlığım döneminde yaşadığım tüm seçimlerde kendim adaymış gibi çalıştım.
Bu seçimlerin hiç birisinde MHP İçin tek kelime söylemeyip tek cümle kurmayanların,3 Bayram günü köyüme bayram ziyaretinde bulunan Sn belediye BAŞKANI ile aynı karede bulunmamıza farklı anlam yüklenmesini nezaketsizlik ve ahlak dışı buluyorum.Kaldı ki idrak ettiğimiz bayram Allah’ın lütfettiği dini bir bayramdır.Siyasi görüşü ne olursa olsun elhamdulillah müslümanım diyen herkes ile bayramlaşırım.
Bunun İçin hiç bir şahıstan izin almam,hiç kimsenin irademe ipotek koymasına da müsade etmem.
Zira ne MHP’si nede MHP İlçe BAŞKANI 3. Şahısların yöneteceği siyasi hareket değildir.
Mazlumuz ama koyun değiliz.Boynumuzu koparabilirler ama asla bükemezler.Telefonum 24 saat açıktır.Her zamanda teşkilattayım.Bu sosyal medyadaki son açıklamamdır. Saygılarımla”

Bu haber toplam 366 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 4