:

:

:

Binlerce Tarsuslu Bülent Serttaş’la Coştu

Başkan Can, “Allah’a Şükürler Olsun Doğduğum, Büyüdüğüm Kente Hizmet Ediyorum”
Tarih: 14 Ağustos 2017 Pazartesi 10:05
Binlerce Tarsuslu Bülent Serttaş’la Coştu
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Daha önce Ferahim Şalvuz, Yarbay Şemsettin,  Yeşil ve Kırklarsırtı Mahalleleri ile Çamlıyayla'da gerçekleştirilen Yaz Şenliklerinin 5.si Şehitishak Mahallesinde yapıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Etkinlikte ilk olarak yerel sanatçı Tarsuslu Öner sahne aldı.

Program da söz alan Şehitishak Mahallesi muhtarı Ogün Karabekmez, hizmetler için Belediye Başkanı Şevket Can’a teşekkür etti.

Karabekmez, “Başkanımızın mahallemize yaptığı hizmetler ortadadır. Şehitishak Turkuaz Semt Pazarı, Muhtarlık binamız, doğalgaz ve parklarda başkanımızın desteği ve talimatları mevcuttur. Böyle bir etkinliği mahallemizde düzenlediği için Şevket Can Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Hizmetleri yaparken o mahallenin ihtiyacı ne ise onu tespit ederek hareket ettiklerini belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Yaz Şenliklerini de bölge bölge yaptıklarını söyledi.

Başkan Can,  “22 hizmeti hayata geçirdik. Bunun heyecanını yaşıyoruz. Hizmetleri belirlerken o mahallenin sakinleri,  muhtarı ile ve muhtarlar dernek başkanı ile görüşerek hareket ediyoruz. O mahallenin ihtiyacı ne ise onu yapıyoruz. Şehitishak mahallemizdeki doğalgaz uygulamasına girdik. Parke yollarımızdaki sıkıntıyı en kısa zamanda çözeceğiz ve yolları yapacağız. 

Ahmet Yesevi ve Buminhan Temizkan parkımız var. Bu parklarımızla ilgili proje çalışmasını başlattım. Bu parklarımızdaki çay bahçelerini daha nezih daha görsel hale getireceğiz. 100. Yıl sitesine kentsel dönüşüm olmayacak. O site yöneticilerinden ve sakinlerinden ricam çevre düzenlemesini gelin birlikte yapalım. Bu konuda belediye olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Şehitishak mahallemizin de kullanacağı Kavaklı Mahallesindeki spor merkezini yeniliyoruz. Hüsnü Erdem parkında yenilemeleri bir ay içinde yapacağız. Şehitishak mahallemizde islah edilen top sahasının yeri bize ait değil. 100 yıl sitesi yöneticileri bize imza toplayıp getirirlerse o futbol sahasını yenileyeceğim” dedi.

Tarsus’a ve Tarsuslulara hizmet etmekten gurur duyduğunu dile getiren Başkan Can, “Cenab-ı Allah’a ne kadar şükretsem azdır. Bana doğup büyüdüğüm memleketime hizmet etme fırsatı verdi. Gündüz yorulmadan, gece uyumadan var gücümüzle dili, dini, ırkı, memleketi, milleti, partisi ne olursa olsun Allah rızası için çalışıyoruz. Allah rızası içinde çalışmaya devam edeceğiz. Ayrım yapmadan hakkaniyeti uygulayarak şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla belediyecilik yapıyoruz. Belediyecilik sadece yol yapmak, park yapmak değildir. Belediyecilik şehrimizde yaşayan bütün insanları severek, acısını paylaşarak, sevincine ortak olarak, derdiniz derdimiz, acınız acımız düşüncesiyle çalışıyoruz. Belediyecilik dokunmaktır, belediyecilik hissetmektir, belediyecilik yaptığın işi severek yapmaktır. Bizde yaptığımız işi severek yapıyoruz. Bizim birinci önceliğimiz hizmetlerimizin yanı sıra, kardeşliğimizin devam etmesidir, şehrimizde huzurumuzun bozulmamasıdır. Çocuklarımıza evlatlarımıza yaşanabilir bir şehir bırakmak için mücadele ediyoruz” şeklinde konuştu.

Daha sonra söz alan Mersin Milletvekili Baki Şimşek, “Her hafta Mersin’e geliyorum. Her hafta bir açılış bir temel atma yapıyoruz. Bugün Kemalpaşa sanayi sitesinin temel atma törenini gerçekleştirdik. Daha önce burası maliyetinin de altında Tarsus Esnafına verdi. Belediyelerimiz her mahalleye ayrım yapmadan gece demeden gündüz demeden yoluyla suyuyla ilgili projeler yapıyorlar hizmet etmeye çalışıyorlar şehrimizin daha da güzelleşmesi için çalışmalar yürütüyorlar. Bizim birinci görevimiz Tarsus’ta yaşayan insanların kardeşçe, birlik, beraberlik içinde yaşayabilmeleridir” dedi.

Şehitishak Mahallesi muhtarı Ogün Karabekmez, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’a yaptığı hizmetlerden dolayı çiçek takdim etti.

Daha sonra sahne alan Sanatçı Bülent Serttaş, binlerce Tarsusluya  şarkılarını seslendirdi. Coşku içinde geçen program sonunda Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, sanatçı Bülent Serttaş’a çiçek verdi ve Nusret Mayın Gemisi maketi hediye etti.

Bu haber toplam 481 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2