:

:

:

BilBen Eğitim ve Danışmanlık Ltd.Şti Yöneticisi Ender Horata Gazetemizi Ziyaret Etti

BilBen eğitim ve danışmanlık ltd.şti. yöneticisi Ender Horata gazetemizi ziyaret ederk yazı ileri müdürü emre geçim ile görüştü.
Tarih: 6 Ekim 2021 Çarşamba 16:13
BilBen Eğitim ve Danışmanlık Ltd.Şti Yöneticisi Ender Horata Gazetemizi Ziyaret Etti
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
BilBen eğitim ve danışmanlık ltd.şti. yöneticisi Ender Horata gazetemizi ziyaret ederk yazı ileri müdürü emre geçim ile görüştü.
İş ve yönetim danışmanlığı hizmeti verdiklerini  ve kurumsallaşmak isteyen firmaların kendilerine müracat etmelerini belirten Horata; “2002 yılından bu yana aldığımız eğitim ve uygulamada edindiğimiz bilgi birikimi ve tecrübelerimizi; kurumsallaşmak isteyen, mükemmelliği arayan, üstün performanslı kuruluşlar arasında olmak isteyen kamu kurum ve kuruluşları ile aile şirketleri, odalar, borsalar vb. gibi KOBİ ve büyük ölçekli işletmelere “İŞ ve YÖNETİM DANIŞMANLIĞI” hizmeti vermekteyiz.
İş ve Yönetim Danışmanlığı adı altında; ISO standartlarının ve artık sadece Avrupa’nın değil dünyanın önde gelen kurum ve kuruluşların tercih ettiği bir yönetim biçimi olan EFQM (Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı) Modelinin uygulanması, kurumsallaşma süreçlerinin (Kalite Yönetimi, Stratejik Yönetim, Stratejik Planlama, Süreç Yönetimi, Tedarik Yönetimi, Performans Yönetimi gibi…) kurulması, uygulanması, izlenmesi ve değerlendirilmesi konusunda yaklaşım ve yayılım sergilenmesine katkı sağlamaktayız.
Kısaca kurumsallaşmak isteyen kamu kurum ve kuruluşlarının, üretim yapan sanayi kuruluşlarının, küçük ve büyük işletmelerin değerlerini birlikte yönetiyor, mükemmellik yolculuklarını başlatıyor ve sürekli iyileştirerek kurumsal gelişimlerine rehberlik ediyoruz.
ISO standartlarının uygulanmasında edindiğimiz yaklaşık 20 yıllık iş tecrübesi, EFQM Modelinin uygulanmasında, yönetim sistemleri kurulmasında ve farklı sektörlerde faaliyet gösteren onlarca kurum ve kuruluşun değerlendirilmesi tecrübemiz ile üstün performanslı kurum ve kuruluş olmak, kurumsallaşmak isteyen firmaların markalarına, imaj ve itibarına değer katıyoruz.
Başlıca hizmetlerimiz;EFQM Modeli UygulanmasıKalite Yönetim Sistemleri Kurulması ve Uygulanması (ISO)Stratejik Yönetim,Stratejik,Planlama, Performans, Esaslı Bütçe Yönetimi
0 Süreç Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi, Performans Yönetimi, İç Kontrol Yönetimi, Risk Yönetimi, Eğitim Yönetimi, Proje Yönetimi, Değişim Yönetimi,Özdeğerlendirme ve İyileştirme Tekniklerigibi kurumsallaşmanın gerekliliği yönetim biçimi ve uygulamaların geliştirilmesi konusunda rehberlik, eğitim ve danışmanlık hizmeti veriyoruz.Tarsus’un bir evladı olarak kurduğumuz şirketimizin merkezi Tarsus’ta olup; Türkiye’nin ilk Ticaret ve Sanayi Odası olan Tarsus Ticaret ve Sanayi Odasına başvuru yaparak kuruluş işlemlerini tamamladık. Türkiye’nin 81 ilinde faaliyet gösteren ve bizimle çalışmak isteyen firmaların tercihine göre yerinde ve/veya uzaktan (online) hizmet vermekteyiz. Kurumsallaşmak isteyen firmaların “değerlerinizi birlikte yönetmeye” talibiz.dedi.
Bu haber toplam 288 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1