:

:

:

BERABER HEP BERABER

TARSUS İDMANYURDU DÜZYURT DEPLASMANINDAN 1-1’LİK SKORLA DÖNERKEN SON 6 MAÇTA 5. KEZ SAHADAN BERABERLİKLE AYRILDI
Tarih: 13 Mart 2017 Pazartesi 09:29
BERABER HEP BERABER
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus İdmanyurdu’nda yenilgiler serisinin bitmesinin ardından şimdide beraberlikler serisi başladı.

Sezonun ikinci yarısında henüz galibiyet alamayan sarı – lacivertliler ligde oynadıkları son altı karşılaşmanın beşinden 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Galip gelmeyi unutan sarı – lacivertlilerde hafta içi alınan radikal kararlarda itici güç olmadı. O kadar para cezası, kadro dışı bırakma cezasına karşın takım galibiyeti hatırlayamadı ve deplasmandan gelen puana sevinmek zorunda kaldı.

DÜZYURT İLE HALI SAHADA MAÇ

Düzyurtspor gibi ligin dişli ekiplerinden bir tanesi karşısına çıkan temsilcimiz karşılaşmanın başında penaltıdan yediği golle 1-0 geriye düştü.

Bu gole son haftaların suskun golcüsü Muzaffer Özcanlı ile cevap veren temsilcimiz sentetik sahada oynadığı karşılaşmadan 1-1 beraberlikle ayrılmış oldu.

Ancak Düzyurt sahasının futbolcuların alışık olmadığı sentetik bir zemin olması zaman zaman Tarsus İdmanyurdu’lu futbolcuların sıkıntılı anlar yaşamasına sebep oldu. Bayrampaşa’nın da berabere kalması ile play-off mücadelesi veren ekipler haftayı bir puanla kapattı. Ancak Tarsus İdmanyurdu rakiplerinin 4 puan gerisinde yer alıyor.

DOKUZ MAÇTIR GALİBİYET YOK

Tarsus İdmanyurdu 4 Aralık Tarihinde 3-1 ile kazandığı Orduspor karşılaşmasından sonra ligde galibiyet yüzü göremedi.

Aşağı yukarı 100 günden beri maç kazanamayan Tarsus İdmanyurdu sezonun ilk yarısını ikinci bitirdikten sonra 7. Sıraya kadar geriledi ve birkaç haftadır buradaki yerini koruyor.

Takımın haftalardır maç kazanamamasına karşın hala play-off yarışının içerisinde yer alması ne kadar büyük bir avantajı yitirdiğini de net bir şekilde ortaya koyuyor.

OKAN KÜÇÜK İLE İLK MAÇ

Tarsus İdmanyurdu Düzyurtspor Deplasmanına Teknik Direktör Rıza Tuyuran’ın takımdan ayrılması ile yardımcı antrenörlerden Okan Küçük ile çıktı.

Okan Küçük takım ile çıktığı ilk karşılaşmada takımı toparlama açısından olumlu sinyaller verdi.

En azından Rıza Tuyuran gibi kimsenin anlamadığı rotasyonlarla takımın düzenini bozmadı.

İlerleyen haftalarda gelecek için daha iyi bir görüntü çizildi. Takımın son haftalara göre çok daha derli toplu bir görünüm sergilediği de dikkatlerden kaçmadı.

HAFTAYA LİDER GELİYOR

Ligin ikinci yarısında henüz galibiyetle tanışamayan Tarsus İdmanyurdu önümüzdeki hafta sonu ligin lideri Afjet Afyonspor ile karşı karşıya geliyor.

Ligde play-off çizgisinin 4 puan gerisinde olan Tarsus İdmanyurdu’nda hedef haftalar sonra üç puana ulaşmak. Alınacak galibiyet ile play – off şansını biraz daha arttıracak olan temsilcimizde hafta sonu iç sahada karşılaşılacak Afjet Afyonspor mücadelesi çok büyük önem taşıyor.

Bu haber toplam 929 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1